Багатий тато хоче показати його син як бідні люди живуть, замість він gets a lesson

612392

Один день дуже насичений чоловік взяв сина на поїздку по країні з єдиною метою показати хлопчика, що це означає жити без грошей. Вже кілька днів на фермі з дуже бідною родиною.

При поверненні додому батько запитав, якщо він насолоджується поїздкою. "Я сподобалося це, батько", - відповів хлопчик. «Дізнайтесь, як бідні люди можуть бути?» він запитав. "О, так!" прийшла відповідь. «Що ви дізналися про нашу подорож?» мій батько запитав знову.

І сказав син, я бачив, що у нас є одна собака і вони чотири. У нас є басейн до середини саду, і вони мають потік, який не має кінця. Захищаючи ліхтарі світяться в нашому саду, а зірки сяють вночі. У нас є тераса до переднього двору, і вони розширюються на горизонт. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Ми купуємо їжу і вирощуємо її самостійно. У нас є стіни навколо будинку для захисту і у них друзів. й

Батько хлопчика заморожує в оніміння. А потім додано сина, "Я розумію, наскільки погано ми дійсно є."

Дуже часто ми забуваємо те, що ми не маємо. Що для одного з нас є дешевим, для іншого є цінним призом. Все залежить від того, яка точка зору ви подивитеся на неї. Що важливо для життя дитини.

через adme.ru