Батько і дочка відтворити весільні фотографії після смерті мами

Ben і Ali Naneri одружений в 2009 році і взяв серію весільних фотографій в їх новому будинку. Але їх щастя було скорочено - Алі померли від раку легенів в 2011 році, залишаючи свою дочку і чоловіка за. Через два роки сім'я вирішила продати будинок і переїхати на інше місце, а Бен і дочка Олівія прагнула відтворити весільні фотографії пам'яті матері.

«Я не хочу, щоб люди бачити біль і втрату в цих фотографіях, і тоді як я все ще відреставрував смерть дружини, що це не моя історія - це те, як ми хотіли розповісти про любов», - сказав він.

Редакція Веб-сайт Він хоче показати вам історію життя і любов після смерті, який поділився тисячами людей по всьому світу.

510277

На фото зліва було прийнято у 2009 році, а на право Бен і Олівія в тому ж місці 2013 року.

Ці фотографії нагадують Олівію будинку, де почалася її життя. Не захотів дочку пам'ятати, де розпочалася її родина.

"Пам'ять Алі не живе в будинку, вона живе в нашому серці", - розповідає Бен.

У той час як фотографи, Олівія знайшла свої сили мами і сісти вниз, щоб грати. Нагадуємо мене про приготування весілля.

Фотограф був Мелані, старша сестра Алі - так сім'я хоче пам'ятати тільки хороші речі, які сталося в минулому.

Olivia називає це скло ангела її матері.

Під час фотосесії Олівія знайшла біле перо, яке з'явилося з ноги - сестра Алі вважає, що це те, як мати дівчини дає їй ознаку.

Бен грає ukulele для своєї дочки Stevie Wonder пісня, яку грали на весілля.

«Що відбувається в нашому житті, Оливія дізнається, що є місце, де я був щасливою людиною у світі, але на короткий час», - написав Бен.

р.

Читати далі:

Я люблю дружину. Моя дружина померла.
фотографії
Перший день з мамою.

www.adme.ru/fotograf/pervyj-den-s-mamoj-600455/