25 Стиль Поради від Coco Chanel

р.

Ікона стилю, яка перетворила світ моди, творець маленької чорної сукні і легендарного аромату «Чанель No 5», чудовий Коко завжди відрізнявся від неї і власним виглядом на все. Це були ці якості, які допомогли їй стати те, що вона стала: «Це багато дуетів у світі, але тільки один Коко Шанель.» Я не був неправильним.

Веб-сайт Він вважає, що ніхто не зашкодить порадам жінки з бездоганним смаком.

Поведінка оригінальності – в жіночій моді, оригінальність може призвести до маскараду. Тільки юні жінки можуть дозволити собі побороти свою моду. Зрілі і старі жінки повинні дотримуватися переважаючої моди. Догляд за красою слід починати з серця і душі, інакше не допоможе косметика. Жінка, одягнена в світло, важко покласти в поганий настрій. Мереживо - найкрасивіша імітація уяви природи. А перли завжди вірні. На 20 років жінка має характер обличчя, на 30 вона зробила себе, в 40 вона заслуговує на обличчя. Руки - візитна картка дівчини, шия - її паспорт, груди - паспорт. Вік не найважливіше для жінки: ви можете бути чудовими на 20, чарівні на 40 і залишатися незамінним для відпочинку ваших днів. Невидимий, але незабутній, неперевершений модний аксесуар. Він оголошує зовнішній вигляд жінки і продовжує нагадувати її, коли вона залишається. Якщо ви вражені красою жінки, але не можете пам'ятати, що вона зносила, то вона відмінно одягалася. Найкраща модна аксесуар жінки – чоловіча. Нічого віку жінки люблять костюм занадто багатим. "Коли я повинен використовувати парфум?" "Коли ви хочете поцікавитися, - сказав він. Жінка, яка не зносила макіяж, має високу думку себе. Краса залишається, і добре виглядає зникне. Жінки не хочуть бути красивими, вони хочуть бути красивими. Чим гірше дівчина, тим краще вона повинна виглядати. Вважають, що розкіш протилежна бідність. Ні, розкіш - протилежна вразливість. Чоловіки люблять жінок, які добре одягаються, але не занадто пишні. Люди з хорошим смаком носити ювелірні вироби. Все інше має носити золото. Не намагайтеся бути молодими, ніхто не молодий. Але я знаю багато 50 років, які виглядають більш привабливими, ніж приречені молоді жінки. Будьте гусениці в день і метелик ввечері. Немає нічого більшого комфорту, ніж поява гусениці, і ніякого зовнішнього вигляду більше підходить для любові, ніж зовнішній вигляд метелика. Жінка потребує хрустких суконь і літаючих суконь. Метелик не йде на ринок, а гусениці не йде в кульку. Гарне плаття може виглядати красиво, але це не означає нічого. Плаття слід судити, коли мова йде про жінку, коли жінка рухається її руки, ноги, вигинає її талії. Коли ви обираєте аксесуари, видаліть те, що ви робите останні. Головне в жінці не одяг, але милі манжети, обрізання і строгий режим дня. Свобода завжди стильна.

через adme.ru