Как научиться засыпать за 1 минуту

до Вже за тиждень, перш ніж мій найкращий друг одружився. Тоді мій втоми і нервозність досягла критичної точки. Я не можу спати. Все, що я мав підготуватися до розмови. Моя сором'язливість і турбота про майбутній тримали мене

Після трьох днів безсоння і сновидіння я зізнався собі, що я хвилююсь занадто багато і попросила мати нареченої за порадами. Допомогла мені техніка, яка повинна допомогти. І я вірю її, бо ця жінка проводить медитації протягом багатьох років і має ліцензію на проведення практики добросності. Її поради дійсно змінили життя.

Кращий спосіб запам'ятати цей метод, щоб викликати його 4-7-8.й Все, що ви повинні зробити це:

Візьміть дихання через ніс протягом 4 секунд. Тримайте дихання на 7 секунд. Занурення через рот на 8 секунд. Ось так просто. Це дихальна гімнастика сповільнює наш рівень серця і заспокоює нас вниз. І буває дуже швидко - після всього декількох повторень. Працює. Шукайте, як божевільність, хоча.

Я не можу чекати, щоб перевірити це, на практиці. Я здаю наступного ранку до того, як я навіть зрозумів, що я не рахував ще 8-му секунду на видиху.

Ось що я дізнався про цей ефект. Коли ви відчуваєте стрес або тривожність, кількість адреналіну в крові підвищується і дихання стає швидким і неглибоким. Про те, що ця жінка розповіла мені про дії, як седативний. Похилого віку з навмисно повільним виснаженням неминуче Уповільнює рівень серця. Фізіологія.

Ця практика також заспокоює ваш розум. Просто тому, що вам потрібно постійно підрахувати і зосередитися на диханні. На цьому етапі ви не знаєте про це, але ваша центральна нервова система буде поступово заспокоїтися і відчуття тривожності відійде. Ефективність цієї методики буде підтверджено будь-яким неврологом.

В результаті ваше тіло розслабляє. Швидкість і міцність ефекту аналогічна при отриманні знеболювання.

Вивчення цього методу займався доктором медичних наук від Гарвардського Андрія Вайла. Практика 4-7-8 була відома індійськими іогами протягом століть. Вони використовували його під час своєї медитації, щоб досягти повного релаксу. Так можна вважати абсолютно безпечним.

Я можу сказати вам одну річ: якщо ця техніка буде впливати на вас, а також мене, вона допоможе вам закохатися. набагато швидше. І це стосується дуже різних ситуацій. Наприклад, коли ви прокинулися пізно вночі, ви думаєте занадто багато про що-небудь і не зможете закохатися. Або коли ви нервуєте перед конкурсом або важливою подією в житті. Метод 4-7-8 допоможе вам.

З моменту отримання готових до весілля, я використовую його кожну ніч і коли я отримую вранці, я дивився на те, як добре працює.

Кредит: Аліна Гонцалоз
Переклад: Веб-сайт
На основі:ліфтингер

UKRSIBBANK BNP Paribas Group відкрив можливість покупки валюти онлайн через UKRSIB online