Я не можу вірити, що жінка дійсно є.

Зустріч Melissa. Вона живе в маленькому місті Теннесі та блогах про красу. Я не можу вірити, що жінка дійсно є.

вона має свій власний канал YouTube, де вона дає поради щодо макіяжу, стилю та фітнесу. Я не можу вірити, що жінка дійсно є.

Вона також може розповісти вам, як зробити зачіску для різних випадків. Я не можу вірити, що жінка дійсно є.

І це чарівна наряд вона носила до концерту, де вона пішла з її грандіозними. Так, так, ви читаєте його прямо. 3830961

Меліса - 60 років і має 2 дітей і 7 онуків. Не можна вірити. Я не можу вірити, що жінка дійсно є.

Який секрет?

Melissa коментує, що вона не використовує супер зволожувачі, набагато менше Botox. замість цього вона вибирає продукти, які містять ретинол. Melissa є великим вентилятором фітнесу вправи. Все це, звичайно, має хороший ефект на її зовнішній вигляд.

Я не можу вірити, що жінка дійсно є.

Що надихає її

Жінка говорить про те, що безтурботне ставлення до теми старіння, а південний темп І, звичайно, вона любить, що вона має стільки захоплень. І що про вічні неспокійні онуки, з якими ви не будете нудно!

Я не можу вірити, що жінка дійсно є. р.

через aplus.com/a/60-річний-beauty-vlogger