431
Якщо дізнатися мудрість життя, то Одеса
Одесса – це особливий місто. Про унікальний гумор і відомий сланг його мешканців робить легенди, писати книги і зробити фільми. Щодня бесіда жителів Одеси заслуговують особливу увагу - ці люди, безумовно, ніколи не потраплять в кишену кишеню для пт і гострого слова.
Веб-сайт Захоплює життєдіяльності мешканців Одеси та вважає, що вони можуть безперечно вивчати залізо ставлення до життя.
номінальний #image888160
Веб-сайт Захоплює життєдіяльності мешканців Одеси та вважає, що вони можуть безперечно вивчати залізо ставлення до життя.
- - Солодкий, моя радість! Ви втратили вагу після шлюбу, і вона не годувала тебе?
- Мама, ви кажете, що весілля було просто вчора. . й - - Сарка! Як ви шукаєте сьогодні чудовий!
- Я не відчуваю себе ще! - до О, якщо ви знали, скільки мій Cilla хоче поговорити! Коли вона була на курорті, вона навіть засмагла її мову.
- Його батьки дали чотирирічну сина барабана.
І тільки мудрий сусід Соломон Маркович через тиждень пізніше здогадав запитати:
Чи знаєте ви, що всередині нього?
- На прийомі терапевта.
до Ну і я покажу вам, хворий людина, спробувати залити холодну воду, бігти босоніж через сніг, з'їсти пшеницю проростають. Ось імунітет і зміцнення...
до О, ви знаєте, лікар, я досить не маю сихофренії! - Викладач музики говорить студенту:
- Міанія, якщо ви не поважаєте правильно, я розповім батькам, які ви маєте талант. - В Одесі:
- Вибачте мене. Чи можна сказати мені, як потрапити до лікарні?
до О, ви знаєте, що це важко пояснити ... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! - - Таечка, дочка, вам просто потрібно трохи закохатися!
- Я тебе, мама, які можна закохати?
до О, дійсно важко знайти жертву?
- Лейб Марковіч, Я шукаю свою дочку протягом трьох років.
- І Зія, ви хочете мені піти? - - Міанія, Я не люблю гроші! Вони спокійні мене вниз.
- Кріплення Абраша:
до Ой, wow!
Дружина, стурбована:
до Що відбулося?
- Ніщо. Точки протирають! - - Міанія, як ви?
- Як міст...
- Значення?
- Розділений, єдиний і запущений. й
- Одеська мудрість: якщо чай подається гостям в коричневих мурах, то можна все одно заощадити на заварці.
- - Сема, поговоримо вам про красу. Чи є у вас геморой?
- Ноп.
до Це чудово! - - Синний, ви шукаєте нового чоловіка, що не входить до попередньої?
Коли ви йдете в магазин для нового взуття, ви йдете на босоніж? - - О, Кілья! Я не бачив вас в 15 років! Ви не знаєте!
- Роза! Я не впізнаю тебе, якби це не було для вашої сукні. - - Рабин, що таке значення життя?
до О, що гарне питання! Хлопчик, ви хочете його торгувати за відповідь?
номінальний #image888160
Які звичайні люди харчуються по всьому світу
Він був 35 років і Моніка Дзеллучі, як вона була в її юності.