Знаменитості, як ви ніколи не бачили їх.

Адме.ру. Я збираю фотографії відомих людей, які взяли у свою молодь і в розслабленому середовищі, що розкриває нас ще одну сторону своєї особистості, позбавлену глянцю і відчуттості. Пам'ятайте, що кожна фотографія має історію.

р.

Марлен Дітріх поціновує руку Костянтина Паустовського, 1963 р. Актриса була відведена з оповіданням письменника «Телеграма» читала в юнацькій молоді, а з тих пір вона довгнула мрії поцілунок руки, що її писав.

2004. Переделькіно. Куентін Тарантіно на могилі Бориса Пастернака, його літературний ідол з дитинства.

Сальвадор Далі з внутрішнім антени виходить з метро, 1969. Не знаю, але вихованець ексцентричного художника був гігантський антетр. Далі часто ходив екзотичний друг на золотому поході по вулицях Парижа і з'явився на соціальних прийомах, тримаючи його на плечі.

759239

Давид Лукі на радянському поїзді в 1973 році. У цей час культовий характер західної культури вчинив безпрецедентний акт - він проїдав через весь Радянський Союз від Находки до Москви в 18 днів в відсіку звичайного автомобіля.

Р

Альфред Хівер, провідний лев під час зйомки легендарного скайвера Метро-Голдвін-Майєр-студії, 1958.

Бодибилдерши Sean Connery. Фото було взято на конкурс бодібілдингу у 1953 році.

й

Річард Гере, 1978. Портрет свого ближнього друга і початківця, а потім невідомий актор Річард Гере був виконаний фотографом Герб Ріц. Він був в Каліфорнії, коли їхній автомобіль був проколий колесо, і вони пішли на дорогу, щоб змінити його.

Пабло Пікассо в ванну. Фотографія Девіса Давида Дугласа, близький друг художника і його єдиний фотографічний літописець. «Ви фотографуєте, я малюю фотографії» – наш відділ праці. Він ніколи не надав мені, але він не відхиляв будь-які фотографії або заборонити зйомки. й

Elizabeth Taylor - купання собаки.

Арнольд Шварценгер і балет.

Ernest Hemingway kicks a tin може.

Мадонна 18 в Детройт, 1976.

Молодий Леонардо DiCaprio Portrays Charlie Chaplin.

3610Р. 4200Р.

Вдосконалення Марілін Монро та президент США Джон Ф. Кеннеді.

03039, Україна

The Beatles в 1957: Харрісон 14, Ліннон 16, Маккартні 15.

Елвіс Преслі призначає автограф на голові хлопчика.

р.

Принцеса Діана і Джон Трапелла танцюють в Білому домі в 1985 році.

Johnny Depp і Kate Moss.

Боб Марлі грає футбол перед концертом.

Ernesto Che Guevara напої mate через бомбардувальник соломкою.

Курт Кобайн під час арешту.

Ви бачите, бабуся йде в магазин. Дивитися на королева Англії ...

номінальний #image8962660