25 Haruki Murakami котирування про найважливіше

Ми часто знайдемо для того, щоб описати наші почуття, емоції та інші складні явища в нашому житті. Харуки Муракамі є письменником, який досягається. Здавалося б дізнатися, що відбувається хімія в душі людини, і описує її точно, аптливо, пронизливо.

12 січня письменниця виповнила 66 років. Веб-сайт Згадує найбільш вірні котирування від творів Харуки Муракамі.

Світ без любові нагадує вітер зовні. Ні доторкнувшись, не дихаючи його в. Я використовую для думаю, що люди зростають на рік, поступово ... Вимкніть не. Людина швидко зростає. У світі немає неправильних думок. Ви не відповідаєте нам. Чим старша людина, тим більше в житті, які не можна виправити. Все, що зникне в нас, навіть якщо він зникне назавжди, залишає отвори, які ніколи не будуть рости. Коли ми охоплюємо один одного, ми ділимося нашими страхами. Якщо кожен вірить, що все буде добре, світ нічого не буде боятися. Неважливо, як важко спробувати, болить, коли болить. Вам необхідно отримати свої почуття. Це гірше, якщо ви припините це. В іншому випадку вони будуть накопичуватися і загартувати всередині. А потім вмирати. Я не схожа на самотність. Я просто не зроблю ніяких додаткових знайомств. Не розчарувати людей знову. Звісно, серце приховує в важку оболонку і надається трохи розбити її. Чому я не люблю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Будь-яка недійсна повинна бути заповнена чимось. Надії, і він використовує його як паливо, щоб жити. Без надії неможливим є можливість. Наша реальність складається з нескінченної боротьби між тим, що дійсно сталося, і що ми не хочемо пам'ятати. Немає секретів, які не зламаються з серця. Найголовніше не велика річ, що інші думали, але невелике, що ви прийшли до себе. Що таке самотність? Таке відчуття, яке охоплює вас, коли на дощовий вечір ви стоїть біля рота великої ріки і дивитися на довгий час, як величезні струмки води заливають в море. Пам'ять прогріває людину зсередини. І в той же час відірвав його Коли ви подивитеся на море довго, ви починаєте пропустити людей, і коли ви подивитеся на людей давно - на морі. Шукаю відстань, що виглядає красиво. Часто буває, що це з тріфлами, що найбільш важливі речі у світі починаються. Переміщення в неправильному напрямку є ще гірше, ніж не рухається в будь-якому місці. Коли ви не можете поділитися своїми думками, ваші думки починають розділяти вас. Якщо все йде так, що ви хочете, життя стане нездужанням. Фото з фільму "Північний ліс"
Фото кредит: kinopoisk

на сайті www.kinopoisk.ru/film/424736/

Tags

See also

New and interesting