505
Історія того, як тільки одна фраза допомогла зберегти шлюб
Сімейний життя не завжди щасливий і безхмарний. Але спробувати зробити це краще для кожного з нас, говорить відомий американський письменник Річард Павло Єванс. Веб-сайт Психології та інші погоджуються з ним.
до Моя найдавніша дочка Дженна нещодавно розповіла мені, "Коли я був маленьким, мій найбільший страх був, що ви і мама будуть розлучення." Але коли я був 12, я думав, що це було для кращого - ви боїли весь час! Посміхаючись, вона додана, «Я радий, що хлопці отримали разом. й
За багато років, моя дружина доглядати і я воювала запеклих битв. Шукаю, я не розумію, як ми одружилися на всіх - наші персонажі не вписалися добре. І ми проживали в шлюбі, більші суперечності. Мило і полум'я не зробили нашого життя простіше. Навпаки, проблеми мають тільки посилені. Ми звернулися так часто, що важко уявити мирне життя разом. Ми використовували для оснащення один одному, а також ділігентно поховали біль за кам’яними фортецями, які були зведені навколо серця. Ми були на межі розлучення і обговорювали її більше одного разу.
Я був на турі, коли ламався дам. У нас є ще одна відчайдушна боротьба по телефону, а догляд за вішкою. Я відчував розрив, безсилля і глибоке самотність. Я зрозумів, що я досягла ліміту - Я вже не можу стояти.
І повернувся до Бога. Або впав на Бога. Я не знаю, якщо що я був кричущим в цьому моменті молитви, але це відбито на пам'ять назавжди. Я влаштував душу в готелі Атланта і поховався до Бога, що цей шлюб був помилкою і я не міг жити, як це більше. Так, я захоплюю ідею розлучення, але біль, що живе разом, чула мене. На додаток до гніву я плутався. Я не можу зрозуміти, чому Карі і я був так важко. Поглинаю, я знав дружину гарну людину. І я хороша людина. Чому ми не отримуємо? Чому я маррію жінку, символ якого не підходить мені? Чому не потрібно змінити?
Ввічливо хряща і зламаний, я сидів на підлозі правою в душовій кабіні і трахнув в сльози. З темряви розпаду прийшов епіфані: не можна змінити його, ви можете тільки змінити себе. Наступного дня, на дверцятому будинку, холодна дружина чекала мене, хто не віддав мене з поглядом на зустріч. Я знаю, що мені довелося зробити.
Наступного ранку в ліжку я перевернув до Кері і сказав:
доЯк зробити свій день краще?
Здравствуйте себе:
- Що?
- Як зробити свій день краще?
до Немає способу, вона відрізати. - Чому ви запитаєте?
- Тому що я серйозний, я сказав. Я просто хочу знати, як зробити свій день краще.
Вона дивилася на мене синично:
до Ви хочете зробити щось? Відмінно, потім промиваємо кухню.
Шукаю, як мій чоловік думав, що я був божевільний вибух. Я недбалий, "ОК."
Підійшов і промиваємо кухню.
На наступний день я запитав те ж саме питання:
- Очистити гараж.
Я взяв глибокий дихання. Я був до моєї горлі, що день, і я знав дружину сказав, що це з метою зробити мене сердитися. Так було б ігнорувати у відповідь.
замість того, я сказав, "Окай". Я отримав і провів черговий двогодинний прибирання і очищення гаража. Не знаю, що думати. На наступний ранок.
- Ніщо! вона сказала. - Немає нічого, що ви можете зробити. Будь ласка, зв'яжіться з нами
Я сказав, що я не можу, тому що я дав мені своє слово. "Як я можу зробити свій день краще?" - "Чому ви це робите?" "Дякую Вам. Про нас
На наступний ранок я знову запитав. І далі. І далі. Потім в середині другого тижня відбулося диво. На моє питання очі доглядати за сльозами і вона почала кричати. Побачити мене, що це питання. Проблема не ви, це мене. Я знаю, що це важко. Я не розумію, чому ти все ще зі мною. й
Я обережно взяв її підборіддя, щоб подивитися прямо в оці. "Я люблю тебе", - сказав він. Як зробити свій день краще? "Я той, хто має запитати вас." «Я повинен, але не зараз. Тепер я хочу змінити. Ви повинні знати, скільки ви надаєте мені. Моя дружина кладила голову на грудях. "Я шкодую, що я поганий так погано." "Я люблю тебе", - сказав я. "Я люблю тебе," вона відповів. Як зробити свій день краще? "Нехай ми будемо самотніми, але не будемо жити?" Просто і я. Я посміхнувся, "Я хотів би це!" Я тримала запит протягом місяця. І змінилися відносини. Припинено боротьбу. І попросив дружину, «Що б ви хотіли зробити?» Як я можу бути найкращою дружиною для вас?
Стіна між нами впала. Про те, що ми бажали з життя і як ми можемо зробити один одного щасливця. Ні, ми не вирішуємо всі проблеми. Я не можу сказати, що ми ніколи не боролися знову. Але природа наших кварель змінилася. Вони почали з'являтися рідше, так як якщо вони не завадили зла енергію, яка була раніше. Обережемо їх киснем. Не зловживали, щоб боляче іншим.
З часом я зрозумів, що наша історія була ілюстрацією набагато важливішого уроку про шлюб. Як зробити свій день краще? Це справжня любов. Любовні романи, як правило, відварюють, щоб любити довге і «і живі щасливо коли-небудь після», але «хто коли-небудь після» не народжується від бажання мати і належить до коханої людини. У реальному житті любов не захоче когось, але щиро і глибоко хочуть, щоб вони були щасливими, іноді за рахунок власного. Справжня любов не про те, щоб зробити ще одну людину, яку ви копіюєте. Про надання допомоги хворим і турботам про благополуччя коханої людини.
Я не говорю, що наш досвід роботи з доглядом буде працювати для кожної пари. Я не впевнений, що всі пари на межі розлучення повинні зберігати шлюб. Але я вічно вдячний за натхнення, що прийшов до мене, що день у вигляді простого питання. Я вдячний, що у мене є сім'я і моя дружина прокинулася поруч зі мною вранці. І я щасливий, що навіть зараз, через десять років, від часу, один з нас перетворюється на інші і просить, "Як зробити свій день краще?" Вранці варто прогулятися вранці.
Фотозвіт: фокус-погляд
www.focusfeatures.com/
15 листівок про дитинства до і зараз
8 дивовижних кремів для тортів, які виготовляються в двох підрахунках