«У мене є один недолік: я не можу бути байдужим. й

Я хочу поділитися сюжетом з вами.

Маленька передмова. У мене є одна проблема: Я не можу бути байдужим. Я переїхала з села до великого міста багато років тому і все одно не розумію, чому нормально ходити в минулу людину, яка потребує допомоги або кинути жінку і дитину на вулиці, оскільки вона не може платити цього місяця. Звичайно, є винятки, але вони не зустрічаються так часто.

Тексти пісень, а це означає: Моє серце порушується, коли я бачив когось в неприємності. Я не можу помітити нічого. Я не можу бути щасливим, поки хтось незадоволений. Я намагаюся допомогти всім, хто дійсно потребує допомоги.

2006. Одного разу після роботи я припинив солод для бізнесу, і як я повернувся до виходу, молода мама з маленькою дівчиною зловила свою увагу. Мама, очевидно, не в настрої:

до Що ви хочете?

- Я хочу їсти, маленька дівчина спокійно відповіла.

Кілька кроків, батьки купили своїх дітей деякі смачні речі. І вимовляючи, як скромно одягнена вона була і як сумно вона сказала, вона була дійсно голодна, не просто примхлива. Але мати зрадився і відштовхнув малюка. Нарва на дівчину, яка руйнувала своє життя, вона пішла кудись і зникла з погляду. Про те, що я здивував нічого. Дівчина з'явилася і, розуміючи, що вона не знаю, де її мати пішли, сіли на лавці і кинули. Він не був голосним крім зіпсованої диявола, але дуже тихим крім дитини, яка була непогана.

Я відчував себе дуже шкода для дівчини, але я сумнівав, що я повинен заважати. Я впевнений, що її мама буде спати, вони зроблять, і все буде добре. 20 хвилин. Не з'являлося, що її мама ще не з'явилася. Я ще не сидю. Я мав піти на неї і спробувати заспокоїти її вниз. Я повинен сказати, що ви відчуваєте себе, коли ви починаєте розмову з незнайомцем, оскільки якщо кожен навколо вас буде думати, що у вас є щось погано на вашому розумі. По суті, всі навколо мене не доглядали.

Вона була сором'язливою і спочатку боїться говорити мені, але коли я назвав охорону, щоб знайти її матері, вона почала довіряти мені трохи. Ми змогли дізнатися, що її ім'я є Даша і вона 6 років. Я пам'ятаю, що вона хотіла їсти, тому я купив її деякі продукти харчування, поки ми чекали її маму. Спочатку вона відмовилася, але голод переважав. Як виявилося, що вона не покрила весь день, і це вже вечір. Моя мама зникла, і мені довелося кликати поліцію. Я не мав вибору, але для того, щоб вони могли знайти своїх батьків і повернути дитину до них. Але я відчув цю історію не над. На щастя, у мене було знайомство в поліції, і я міг би слідувати долі дівчини.

Як виповнилося, чоловік довго відмовився, і вона сама повинна підняти дитину. вона не заробила багато, тому що її вагітність руйнувала її життя і кар’єра, яка завжди нагадувала її дочку. В кінці вона вирішила позбутися від дитини і тільки покинути її. Чому? У будь-якому випадку, ми беремо вас до дитячого будинку. Dasha cried і apologized для її мати, щоб дозволити їй повернутися додому. Але її мама відмовилася. Дівчина приймала її дуже важко. Коротко, материнська інстинкт мама застрягає десь на п'ятому місці.

2008 р. Моя дружина і я нарешті прийняв Даша. вона 8 років, вона вже збирається до 2-го класу. До цього було багато паперових робіт, через які вона мала жити в дитячому будинку. Але ми регулярно відвідували Даша, приніс подарунки до неї та іншим дітям. Декілька моїх знайомих, незважаючи на прийняття: «Для відчуження?» Чому це потрібно?

2015 р. І тепер вона 15 років. Як час летить. Люди часто запитують мене, якщо я шкодував його. Ні. Я ніколи не буде.

Чому історія? Через такі дії люди називають мене слабкими. Ви робите багато для людей і отримуєте нічого в поверненні. Ну, ви не помилитеся. У зв'язку з тим, що я не знаю в цьому світі. Що означає, що моє життя не означає.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви переконані себе, що ніхто не потребує вашої допомоги, просто подивіться.

Автор: commod
Фото попередній перегляд: ватпад

a.wattpad.com/userbg/SheeZai.66771.jpg