614
Несучасні котирування від роману «Майстер і Маргарита»
Коли Михайло Булгаков написав роман про майстер, він важко уявити, що він створив найбільшу роботу російської літератури ХХ століття. Сьогодні робота заслужено включена до списку найбільш читаних книг у світі, зберігаючи об’єкт нескінченного спору між літературними критиками та філософами.
І Веб-сайт «Майстер і Маргарита» – це лише улюблена історія, сповнена таємниці і нескінченної мудрості. Що потрібно в цьому непростому часі.
- Хто сказав вам, що ніхто не вірний, правда, вічна любов? Дякуемо!
- Ми говоримо про різні мови, як завжди, але ми говоримо про не змін.
- Злий люки у чоловіків, які уникають вина, ігри, компанія чарівних жінок, настільна бесіда. Такі люди, як серйозні, так і секретні.
- У світі немає злих людей, тільки нещасливих людей.
- Ці жінки складні люди!
- Чоловік без сюрпризу всередині свого шухляда нездужання.
- Все буде правильним, світ побудований на ньому.
- Так, людина смертна, але це буде половина неприємностей. Погана річ, що він іноді раптом смертний, це трюк!
- Приємно почувати вас, щоб попіліти до кота. Коти зазвичай розповіли "Ви" з якоїсь причини, хоча не кішка ніколи не п'яна броварка з ким-небудь.
- Непристойна людина є жорстоким і каліозним. І все тому, що добре люди знеболювали його.
- Ви судите за костюмом? Не робіть це. Ви можете зробити помилку, і досить великий.
- Не пропустіть нічого! Не всі, особливо тих, хто сильніший, ніж ви. Вони запропонують і дадуть все себе.
- Хто любить, щоб поділитися долею того, хто любить.
- Друга свіжість – це нечутливість! В першу чергу і останні. І якщо хірург є другим свіжим, це означає, що він загнати!
- Розкажіть правду легко і приємно.
- Чому слідувати за кроками, що вже надходить?
- - Достовський мертвий.
- Об'єкт, Достоєвський є безсмертним! - А факт є найпривабливіше в світі.
- Всі історії стоять один одному. Є один з них, за яким кожен буде дано за вірою. Це правда!
- Яке вино ви віддаєте перевагу в цей час?
- Я не люблю, але я не думаю, що це варто для руйнування свого життя.
- - Ковардій - один з найстрашніших людських пророків.
до Ні, я даю об'єкт. Ковардій - найстрашніший людський пророк. - Не боятися нічого. Це незворотно.
- Найгірший гнів є небезпекою.
- Що б зробити, якщо не було зло, і що б земля виглядала, якби тіні зникли?
- Язик може приховати правду, але очі ніколи не можуть.
- Люди люблять людей. Вони люблять гроші, але це завжди було... Макінд любить гроші, чи виготовляється з шкіри, паперу, бронзи або золота. Ну, фривоус... добре... і mercy іноді збивається в серця... звичайні люди... в цілому, нагадують старі... Питання і відповіді
- Неважливо, що псимісти говорять, земля все ще дуже красива, і під місяць і просто унікальна.
через adme.ru