392
Одеський колір не плутати з чим
Одесса – це особливий місто. Про унікальний гумор і відомий сланг його мешканців робить легенди, писати книги і зробити фільми. Щодня бесіда жителів Одеси заслуговують особливу увагу - ці люди, безумовно, ніколи не потраплять в кишену кишеню для пт і гострого слова.
Веб-сайт Він захоплює вагіт мешканців Одеси і вважає, що вони можуть безперечно вивчати залізний вигляд життя.
- - Рожева, щось витягування шашликів ...
- Борія, отримайте мух з сигару. - - Яша, що сталося з обличчям?
- Я пішов до тренажерного залу вчора і хотів чистити себе.
до Що таке тренажерний зал? Я запитаю тебе про обличчя. Обличчя?
до Так в цьому номері одна джука впала вага.
до На обличчі?
- Нове! На нозі.
до І обличчя?
до І мій обличчя думав, що він був смішним. . й
- - Соломон Маркович, як ваш син у школі?
- Краще зараз. Але я все-таки ходжу на зустрічі батьків під різною назвою. . й - - Семичка, їсти!
- Я вже впав на Павлик.
- Ой! Не син, це золото! - до Ні, що про людей, ху? Я пішов, щоб відвідати чай - на третій день я відчуваю: якось я не дуже ласкаво просимо тут. . й
- - Фіра, поверніть на телевізор. Важко сказати, що все добре і ми не знаємо. . й
- - Міанія, дати Cileck цукерки.
- Вона не хоче.
- Ви запитали?
- Чи не можу я бачити це? - - Фіма! Де це правосуддя? Я запитую вас, де?
- Я кажу, але як лікар-гінеколог я знаю, що вона не там. - - Мати деякі цукерки, Ізя. Візьміть все, що ви хочете. принаймні два.
- - Леді, що ви робите з цією ковбасою? Ну, це не буде будь-якого важкого або більш довгого!
- Йосія, виїжджайте сорочку, або люди, Бог заборонений, подумайте, що я не піклуюся про вас.
- - Абраша, що? Ви знову на дивані!
- Ша, Сарочка, не робимо дорогоцінних каменів. Але ви знаєте, де я завжди збираюся. - - Міанія, що ваша дружина йти на роботу?
- Прогулянка.
- Право! Я нехай мій! - до О, Фіма, я був в кардіології - прокочував в асах, я був в відділі ЕНТ - прокочував в ас, тепер я в неврології - прокочував в асах. Підсумок: ми всі вилікуємо через дупа!
- - Міанія, що для життя? На доларі є більш дорогий, бензин коштує дорожче, продукція коштує дорожче, житлово-комунальні послуги - теж. Одна з хороших новин - це те, що ціни на яхту падають!
- Софочка, чому ти ще не одружений?
- Я зносила кільце «Зберегти і зберегти». - Одеса, ранній вечір. Молодий чоловік збирається зустріти дівчину.
- Боря, Я запитаю вас в людській мові, візьміть ліхтар!
- Мама, чому? Це все ще дуже світло зовні...
до Так це світло зараз, а потім темно... Ви хочете конкурувати з братом Сма?
- І клізма?
- І не хочу дати ліхтарик або - і ви бачите, хто приніс до нашої квартири!
номінальний #image1092660