5 причин Чому ви не повинні навчатися в 5

Для мене, як для багатьох інших людей, навчання в університеті прийшла з твердою вірою, що сорти є все.

Вчителі та батьки розповіли про те, що висока продуктивність відкриє всі двері світу. Високий бал є запорукою успішного життя.
І сліпо вірив своїх слів. . й

Я пам'ятаю час, коли я навчаю себе половинним, щоб отримати високий бал на іспиті.

І я думав, що це все має сенс, але тепер я не хочу, щоб мій дитина навчався як важко, як батько зробив.

Він звучить дивним, але я поясню свою позицію.

Ні про мій сорт. Немає роботодавця коли-небудь приймав інтерес до своїх університетів!

У будь-якому резюме я не познайомився з стовпчиком «повідомлення», але у всіх, хто не виняток був обов'язковий елемент – «робочий досвід».

Ще один дивний – це те, що мої комп’ютерні навички та спортивні досягнення дають мені більше “ваги” при подачі на нову роботу, ніж п’ять років у тестовій книзі.

Я забув все я навчився в університеті. Моя пам'ять будується винятково: Я забув весь матеріал відразу після проходження іспиту. Коли я вперше прийшов на практику, я зрозумів, що у всіх роки навчання в університеті, я ніколи нічого не дізнався.

І хоча мій клас сказав мені інакше, було багато грибів в голові, скребки знань, які я не знаю, як або куди застосувати.

Як виявилося, 5 років навчання в університеті не дала мені будь-які переваги над іншими «безкоштовними» освіченими людьми.

В кінці, всього за перші 2 місяці практики, я «поганий» більш корисними знаннями і здобути більш професійні навички, ніж у всіх попередніх 5 років ходової гідності. Чи варто це всі ці роки?

Доброго здоров’я. Якщо хто-небудь може зловити все на літа, я не один з тих людей. Я повинен запам'ятати матеріал. До сеансу я навчився 12-15 годин на добу. Я пам'ятаю, що виходив на пари і на громадському транспорті, оскільки я був дуже сон позбавив.

У зв’язку з хронічною втомою, моя продуктивність впала, знання не пішли в голову, руки не витримали на роботі, день пропущений як фольга.

Сьогодні Я дивився на мій наполегливість, наполегливість і наполегливість - через силу, щоб змусити себе робити, що робить вас хворими. І з якоїсь причини я впевнений, що я не можу повторити цей подвиг знову.

Я не маю часу для інших людей. В університеті було багато можливостей для отримання мережі корисних знайомств. Але я не зробив.

Навчання і мислення про навчання взяли майже весь час, я не маю достатньо його навіть для особистих справ і зустрічей з друзями.

В університеті є мережа знайомств.

Університет – це весняний щит для нових відносин та тестування вашої здатності зробити нові знайомства та підтримувати відносини.

Я помітив наступний цікавий факт: люди, які були душею компанії в дні навчання, сьогодні добре влаштували своє життя. Є навіть голова МРЕО, але він лише 30. І пішов він рідко на пари. й

Якщо у мене є ще один шанс, я хотів би зосередитися менше на навчанні і більше часу на студентських рухах, подіях, вечірках. Почервоний диплом, не шкодуючи, буде обмінюватися заголовком «особистої особи».

Все, що робить мене гроші сьогодні, я дізнався поза університетом. Ефективне навчання можливе лише при наявності відсотків. Сучасна освіта вбиває цю дуже зацікавленість, забиваючи голову всілякими теоретичними фактами, які ніколи не знайде їх застосування в реальному житті.

Інколи, перегляд програм на каналі Discovery, я дізнався більше про світ в годину, ніж в 15 років навчання.

Як дізнатися англійську мову всього за 1,5 років, коли я зацікавив її. Незважаючи на те, що «поганий» навчити його 8 років в школі та ще 5 років в університеті.

Я дізнався, щоб висловити свої думки на папері не в російських уроках, а публікувати статті на моєму блозі.

Ось поради, які я дам сина, коли він йде до школи:
  • Відмінність 4 і 5 настільки розмита, що навряд чи серйозно впливає на вашу якість життя. Але навчатися в 5, потрібно вкладати більше часу і зусиль. Чи варто робити овець?
  • Ваші рахунки сплачують свої навички, а не ваші сорти на шматку паперу. Досвід роботи, не позначається. Більший досвід, який ви маєте в різних сферах, найдорожчий ви.
  • Червоний диплом не дасть вам відчутні переваги, які не можна сказати про впливові знайомства. Зверніть увагу на нові знайомства та спілкування з іншими людьми – вони здатні відкрити всі двері світу, але не диплом.
  • Що означає вам, що інші очікування від вас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
  • Ця стаття не може бути завершена без участі.
Я підняв дуже серйозну тему і я впевнений, що буде люди, які будуть підтримувати мене і тих, хто не згодні з моїми точками зору.

Автор: професій
Попередній перегляд: kritka

Веб-сайт: www.kritka.com