413
15 дитячих перлин про професії
Як діти, ми всі зробили плани на майбутнє. Хто хотів бути пілотом, хтось хотів бути астронатом, і хтось хотів бути принцесою. Сьогодні покоління дітей мріє бути бізнесменами, блогерами або просто надихаючим письменникам.
Веб-сайт Зібрав найбільш міркувань про професії від молодих талантів.
С ***
П'ятирічний Danilo запитує, що він хоче бути:
- Данія, ви хочете бути пілотом?
- Ні, вони ламаються...
- Капітан, далі?
- Ні, вони погані ...
- Ну, то хто?
- Зробіть матраци!
- Чому?
до Він зробив його, він кладав, він зробив його, він кладав.
С ***
- Мама, що робить наш тато?
- Наш тато працює як енергетичний хлопець.
до Що таке енергія? Ви бачите, як втомився він працює?
С ***
Katya (7 років) коментує після школи:
- Вони навчають професії в класі сьогодні. Ми написали, що ми хотіли б бути. Щоб не сказати, що я хотів бути блогером, я просто писав, "королевою". й
С ***
до Що ви хочете бути, коли ви будете рости?
- Я хочу бути натхненням для написання поезії.
С ***
Старші (8 років) просять молодшої сестри (6 років):
до Що ви хочете бути, коли ви будете рости?
- Мама.
- Ви не отримуєте. Я маю на увазі професію.
- Ви не отримали. Я хочу бути мамою. Просто мама. Тільки ви не розумієте. Бо ти хлопчик. Це сумно бути хлопчиком... І боляче. . й
С ***
Мітя в ранньому дитинстві:
- Мама, що ви робите?
- секретар.
- І бабуся Дашина?
до бухгалтер.
до Немає, після того, як все не цікаво бути бухгалтером, завжди тільки гроші і гроші, але у вас є секрети!
С ***
Я працюю в дитячому садку. Настя (5 років) сидить бродіння в руках.
- Розкажіть мені, де ви працюєте?
- Настенка, я вчитель у вашій групі!
до Немає, добре, вчитель ясно, і де ти заробляєш гроші?
С ***
- Я буду феєю, мій бабуся сказав мені. - Я навчаю магію. Наприклад, цукерки зникають у роті. . й
С ***
Про професію батьків розповів вчитель. Вранці, на шляху до дитячого садка, дитячі таунти:
- Мама – психолог, тато – юрист, мама – психолог, тато – юрист.
Увечері викладач помітив, що наш батько має рідкісну професію - скайсер. Я сказав, що я був психологом, бо було простіше пам'ятати.
С ***
Dania, 4 і половина років:
- Мама, що я буду, коли я виросту?
- Ну, мабуть, астронаут!
Конфігурація:
- На планеті немає роботи?
С ***
Ведуться в стаціонару з дочкою. медсестра говорить,
до Ви хочете стати лікарем?
- Нове! Я не хочу бути лікарем! Ви не любили! - а потім спокійно і спокійно: Я зросту, я хочу бути тільки матір'ю. Мами потрібні всім... Мама люблять всіх.
С ***
Леон (3 роки) показує на малюнку електрика, що носить шолом, він робить щось в щиті.
- Дад, подивіться, ви тонкий дядько!
- Що?
- Тонкий!
- Чому?
до Він конструктор!
С ***
Абата (10 років) – дитина юристів третього покоління, виросла в належному середовищі. Його друг Артем (8 років) назвав її один раз. Сприяє голосу:
до А, Я зламав мами балерину статуетку!
Будь-яка збиралася, не запитуючи занадто багато питань і дав чітку рекомендацію:
- Зверніть увагу на шраплон і заперечуйте його!
С ***
Молода мати, за професією, досить часто бере її сина 4 роки з ним працювати, і для того, щоб виконати внутрішню рутину лікарні, пришивав його білим робом і капелюхом. Дитина, втілена правилами рутини, отримала кудись взуття і рукавички. Я кладаю їх, я кладу на марлеву пов'язку і я очолював прямо до О.Р. До строгого питання:
до Що таке пекло?
Він відповів з великим гордістю і терплячим гідністю:
- Я мікрохірург.
через adme.ru