416
Охолоджувач.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Таким чином, існує навіть особливий проект, який допомагає людям анонімно ділитися своїми розвідками.
Історії різні, алеВеб-сайт Натхнення історії про те, що зробили життя своїх авторів щасливими і веселими. У статті зібрані рекламодавці.
Добрий день
- Мій брат у віці 16 років з друзями ще понцушки: iPhone, бренди та ін. Але один день вийшов, що їхні голови заповнили не тільки цими нецензурами. Повернувшись з школи, вони побачили автомобіль вдарив кішку (який полетіти в кущі). Вони захопили його і забрали його до ветеринара. І оплачували лікарю для лікування. Кіт дрібний. Я шукав мій брат з різними очима.
- Моя мама попросила до білого кошеня на день народження. Знайдена в першому прийомі в групі з «старим» — хтось прокинув коробку, в якій були 16 новонароджених кошеня, включаючи білий. Ведуться роботи по влаштуванню кожного з часу. Оголошення було 4.5 годин. Коли я хотів дізнатися, де забрати кошеня, я сказав, що вони були всі демонтовані протягом 2 годин! 16 кошеня розібралися в 2 години! Дякуємо вам за те, що ви даєте мені надію!
- Після того, як я був у 4-му класі, я пішов на мікроавтобус для навчання. Я даю гроші водію, а замість того, щоб взяти його, він просить: «Як ви навчитеся?» Спочатку я був плутаним, потім я відповів, що я був відмінним студентом (і це було правда). Водій сказав: «Діти гроші». Я довго пам'ятаю цей драйвер.
- Щоранку в мікроавтобусі на моїй зупинці собака сидить і йде прямо на ринок, де він отримує і працює про свій бізнес. Вранку в автобусі з'являться плавники!
- Збереження на «Мазді 6», накопичилося рівно 1,000,000 рублів, відправився в гості свого друга, вона знаходиться в фонді «Добра», і якось прийшла з нею до хлопчика Артема сім років. Він не мав достатньо грошей на операцію - 800,000 рублів. Я ніколи не бачив кращого і щасливого хлопчика. У той час, як поспілкуватися з ним, він сказав йому, що я мав чарівний ліхтар, який може надати одне бажання, але що бажати слід писати на ліхтарі і запустити в небо. Він і мій друг пішов в місто і написав на ліхтарі, "Я хочу піти." Коли він прибув додому, мільйон рублів чекали на стіл і замітка – добре.
Я заощаджу для Mazda. Я не шкодую. Мені здається, що маленьке диво повинно статися в житті кожної людини. - Коли я попросив мого бабуся, який чоловік був найважливішим в її житті, я сподівався, що вона б сказав: "Грандепа" або "Хіч дітей", але вона сказала, що цей чоловік був німецьким солдатом, який знайшов її самостійно, шість років у руїнах, не віддавав її, іноді прийшов до неї і поділився цукром і хлібом. Тексти пісень, а це означає: Він був страшний, pimply, тонкий і без брів. Вона не розуміла його і була лякала, коли він раптом взяв її десь, але він просто подав її своїм людям в с.. Без нього не буде сім'ї.
- Привіт, я купив модем сьогодні.
Але це не точка. Розпорядженням замовлення, чекаючи кур'єра, щоб прибути. Він відправив перший текст: «Вліво.» В час Далі 20 хвилин, "Я тут." Будь ласка, ввійти. Зустрічайте 35-річну жінку, досить. Смішувати на неї. Я знаю, що це подобається працювати над ногами, бігаючи по Москві.
Я просив її, як вона потрапила, якщо вона знайшла її швидко. Сила. Я думаю, що є багато автомобілів поза. І я помітив, що вона намагається вичавити щось. Я отримую його, глухий і матовий. Заповнивши всі паперові роботи на SIM-карті, що йде з ним. Паспортні дані записані, перевіряють повноту пристрою. Це океї. Пройшов гроші, сказав подяку.
Так, шановна компанія, дякуємо Вам за допомогу і допомогу людям з обмеженими можливостями! Ви робите дуже добре і добре знезаду! Вони не відрізняються від нас і не повинні бути відхилені від своїх прав. Дякуємо за Ваше замовлення!
Любов.
- Кожна ніч, мій чоловік і я прочитав aloud, взявши повороти, замість голодування на телефонах і ноутбуках, ТВ-шоу або кіно. Непрозорі почуття! І кожну ніч я впала в любов з ним більше і більше.
- Я на автобусі сьогодні. Ще один нудний день. Як звичайно, з припливної звички я перемістила губи, повторюючи слова за співачки в навушниках. А потім я бачу: сидячи просто надзвичайний гарний хлопець! Я шукаю його, я не можу зловити очі, і інтуїтивно зрозуміло я люблю тебе малюка, і він, очевидно, помітив мене і, мовчно, якщо він відповів на невеликій посмішки “Я думаю, я люблю тебе теж”. Посмішка до вух протягом всього дня.
Сім'я.
- В Санкт-Петербурзі. Я переправила дорогу і перекривала розмову між матір’ю і дитиною. Дитина не хочу взяти руку матері. І сказав він, щоб отримати його по вулиці, щоб нічого не сталося. Це було дуже корисним спостереження, тому що я незабаром стане матір'ю.
- Я п'ятдесят ніг високий, мій чоловік п'ятдесят-сім ніг високий. Мій батько вісімдесят і має довгий борода. Коли він приходить до відвідування, він завжди говорить hello, hobbits, і чоловік відповів, "Привіт, Гандаф".
- Учора мій син і я говорила близько двох годин. І це не так, ми повинні говорити про вашу поведінку. Про все Про роботу, про рецепт для яблучного пирога, про котів. Про політику Про ціни, заробітні плати та кредити На чайних сортах... Про книги читайте і їх авторів... Риболовля і коти знову ... Про подругу і чоловіка, про друзів, знайомих і родичів, про Камчатку і дитинства, про автомобілі і їх ремонт. Разом вони виготовляли бутерброди і салат, і з апетитом вони з'їли, змивають чайом. І це було чудово! І все тому, що на кухні була величезна паличка яблук, і їх довелося мити, очищати і нарізати в варення.
Дитинство.
- Моя дая працювала весь час, коли я був дитиною, тому я завжди був щасливий бачити його. Як тільки я побачила це, я стикався з першим, що прийшов до нього: крісло, диван, з крім «Татусь, ловити!» без зайвої думки стрибнув на нього. Я був невеликий інтерес до того, що він стояв з його спиною або його обличчям до мене, чи він міг бачити, де я був, чи він міг зловити мене на всіх. Він був безумовним довірою і він ніколи не підірвав його - завжди його спійманий.
- Підставка на задньому ганку будинку. У дворі працюють діти віком 10-12 років.
Дуже спекотна дитина ходить навколо кута і голови десь на подвір'ї. Поблизу, два дівчата починають покататися пальцями на ньому і сміятися. Хлопець перетворюється навколо і голос з хрящами, інтонацією, як Дон Корлеон, активно яєчка, говорить:
Яна, Яна, мед, є те, що ви хочете розповісти мені? Чи є щось, що ви хочете розповісти мені, дарлінг? Яна! Тексти пісень, а це означає: І якщо ви тримаєте кричу за спиною, я приходжу і киньте ваші худі дупи!
Я не можу стояти, і я починаю сміятися. Хлопець перетворюється на мене, знімається капелюх і нахиляє голову трохи, говорить,
- Добрий вечір, Mademoiselle.
Тепер мій улюблений малюк у дворі!
Про невдачі
- Я знаю багато про технології, але я був розмащений один раз. Я не друкую принтера, я назвав IT-програміст, він прийшов, покласти штепсель в розетці і сказав на моїй грішній посмішки, яка, очевидно, є день: він просто пішов до виклику "принтер крокований" - прийшов до них, покласти шматок паперу точно!
- Деякі дружини спустошують своїх чоловіків для нехтування своїх весільних ювілеїв. У нас є сім'я. У нас була наша весільна ювілей на тиждень тому. І ми як безпечно забули про неї. . й
www.goodfon.ru/catalog/girls/vote/month/index-16.html