15 хитрощів в психології

Ці психологічні методики спрощують життя і допоможуть впоратися з стресовими ситуаціями.

Коли кілька людей в групі сміються, Кожен інстинктивно дивиться на людину, які люблять краще. Або хто хоче бути поруч. Якщо ви нервуєте, і у вас є відповідальний бізнесПодрібнити гумку. Так можна заспокоїти, адже підсвідомо, момент їжі пов'язаний з безпекою. Якщо у вас є хтось, Заспокоїти. Ймовірно, це небезпечить співрозмовника ще більше, але тоді він буде відчувати сильний почуття провини для його поведінки. Якщо відповідь співрозмовника не підійде вам Якщо ви відчуваєте, що це неповнолітній, не запитайте знову. Просто погляньте людину в оці. Тоді він буде змушений продовжити розмову. Виявляється, що не тільки емоції впливають на вирази обличчя.Але навпаки. Якщо ви хочете бути щасливими, посміхатися якомога ширше. В кінці ви будете посміхатися. Де це можливо, незважаючи на початкові вироки з «Я думаю» і «Я думаю». й Це самовизначення у Вашому виступі, але показує, що іноді непотрібна безпека. До важливого інтерв'ю, уявіть собі. Співбесіда - ваш старий друг. Ви відчуєте фрір і менш тривожний. Якщо ви навчитеся висловити більше радості на зустрічі когось, У той час ви будете раді бачити цю людину. Люди, як правило, дають вам менше. Якщо ви відмовляєте щось більше. фізіологічний вираз стресу схожий на симптоми. радісне хвилювання: важке дихання, швидке серцебиття та ін. Якщо ви можете переглянути стрес як виклик, негативні наслідки стресу зменшиться. Більшість людей не відрізняються простою впевненістю від цього, Що ви дійсно знаєте щось. Якщо ви покажете з будь-яким вашим зовнішнім виглядом, ви впевнені у ваших діях, люди досягнуть вас. Якщо ви повинні працювати з людьмиПоставте дзеркало позаду. Багато клієнтів будуть похиліше, тому що ніхто не хоче бачити себе сердитися і роздратувати. Якщо ви очікуєте, що хтось критикує вас.Намагайтеся сидіти поруч з цією особою. У цьому випадку він, швидше за все, не зможе дати вам ляпас з такою ж силою, яка може відчувати себе на певній відстані від вас. Перша дата - це найкраще місце, як це. Де можна отримати більше позитивних емоцій. Після цього приємні враження будуть асоціюватися з вами. Спробуйте визначити колір очей співрозмовника. Зв'язок очей збільшує ймовірність почуття взаємодійної симпатії.

Дивитися також:
40 думок, які тримати нас
20 речей, щоб дізнатися, чи подобається хтось з дефіцитом уваги
7 експериментів, які довести, як мало ми знаємо про себе

Türkçe, English, Русский, Українська...