20 Команди Мати Тереса

Р

Мати Тереса називають найвпливовою жінкою світу, і її життя є найбільшою подією ХХ століття. Досягнення маленької крихкої черниця дійсно дивовижна, і її особистість є винятковою для всіх людства.

На День Святого Валентина Веб-сайт Я збираю для вас котирування, які доторкнулися серця мільйонів людей.

• Що можна зробити для просування світу? Зайдіть додому і полюбіть свою сім'ю.
  • Не потрібні гармати і бомби. Щоб перемогти зло, нам потрібна любов і співчуття. Всі твори любові – твори миру.
  • Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
  • Коли ви суддями, ви не встигли їх любити.
  • Щоб створити сім'ю досить любити. І щоб зберегти, вам потрібно дізнатися про закінчення і прощення.

• Нехай кожен, хто приходить до вас і стане кращим і щасливим.
  • Ви завжди вимкнено. Хміль ніколи не зламати, тому що нічого не віддає йому. Пишний чоловік шукає особливу любов до себе. Він любить себе, не чекаючи нічого в поверненні.
  • Любов і нехай любов бути як природний для вас, як дихання. Не вимагає нічого. Не чекайте нічого. Якщо ви приїжджаєте до тебе, вдячні. Якщо нічого не виходить, не доведеться приїхати.
  • Найголовніше ліки - ніжна любов і догляд.
  • Не варто робити великі речі. Ви можете зробити невеликі речі, але з великою любов'ю.
  • Якщо ви розчаровані в одній особі, не покараєте іншого. Кожен інший. Не втратити можливості довіри, вірити і любов.
  • Слова заохочування і привітання може бути коротким, але вони мають нескінченні лунки.

• Все, що ви робите, робити з любов'ю або взагалі не робити.
  • Посміхатися один одному, посміхатися у вашій дружині, посміхатися у вашому чоловікові і у ваших дітей, незалежно від того, хто посміхається, це допоможе вам відчути більше любові до людей.
  • Чим більше любові, мудрості, краси, доброти, ви виявите себе, тим більше ви помітите їх у всьому світі.
  • Бог відправляє нам тести, щоб ми могли подолати їх і не відчайдушно.
  • Поширити любов, де ви, особливо в вашому домі.
  • Любов - це фрукти, які дозрівають в будь-який час і можуть бути досягнуті будь-якою рукою.
  • Я ніколи не приєднаюся до антивоєнного руху. Зателефонуйте мені, коли відбувається рух миру.
  • Найбільша бідність – бідність серця.

номінальний #image8224610