10 рецептів щастя від улюбленого дитячого клоу Vyacheslav Polunin

Світло, тепло і море задоволення приносить кожен зовнішній вигляд в громадських місцях. Ні один не залишає байдужим - ні дорослим, ні дітям, ні дідівці. У своїх рецептах відомий і дотик «Аксі» ділиться своєю мудрістю, досвідом і любов'ю до своєї роботи. Його божественний талант для того, щоб люди сміхалися і доторкнулися до серця, робить його неповторним.

Кожен раз від снігу Веб-сайт Має щиру дитячу раду. У мене є закон, що називається "погодою в воді". Що три або п'ять років, ви повинні сидіти на березі річки, покласти ноги в воду, робити нічого, сидіти і думати: Що ви зробили за роки? Чому? Чи можу я зробити це? Де ви йдете? й Кожен повинен відвідати Індію: це досвід, який значно змінює ставлення до життя, дає чіткий приклад швидкості перемикання і зміни пам'яток. Будь-який слід відвідати країни, де радість життя розчиняється в повітрі, як бульбашки в печериці, в Італії, на Кубі. На Кубі я провів багато годин, спостерігаючи завісу хлопця в готельному залі -- він прийде танці, ходьба, повернувшись назад, повертаючи на рекордер стрічки, фурнітура на карнизах, ходячись знову, перемішуючи, стрибаючи пальцями; він вішався до завіси, він скручений і впав -- він хвилював руки і відійшов, абсолютно щасливий; він мав дивовижний, дивовижний кілька годин! Прогулянка однаковою дорогою весь час нудно, безперешкодно, неправильно. Жах повторення: тут вже січають, тут кладуть, відвертають з ним, відвертають з ним, танцюють з ним. Неможливий. Якщо ви хочете самі зателефонувати одержувачу. Цей самоконтролю є обов'язковою процедурою. Як миття. І якщо ви відчуваєте скази на тілі нещастя - її необхідно усунути.

Ви повинні розуміти, що саме і в якому місці неправильно, цей час. І знайшовши сили, щоб зробити крок з цього місця два. Завжди болить багато. Непросто. І абсолютно необхідно. Для того, щоб бути щасливими, потрібно багато внутрішніх робіт. Більшість людей думають, що це правильно формула, і я буду спиратися на це, тому що всі розумні люди роблять це. «Смарт» не хоче витрачати час на себе. Фольга хоче працювати важко. Чому я не можу крок тут? А! Уг! Тепер я отримую. Він робить помилки, але він ще живий. Не цікаво, щоб просто прийняти все готове – це цікаво жити в цю хвилину. Ці пошуки, ці помилки, життя. Нещастя - це все, що прагне до чогось, і не заперечуючи, що ви вже там, де ви хочете піти. Щодня ви щасливі. Але часто люди не помітили його. Людина вважає, що якщо я досягне щось, заробляю більше грошей, візьміть деякі висоти - в науці, там, або в суспільстві, то я буде щасливим. Він не розуміє, що він вже в стані щастя. Завжди. Що робити фольги. Це мудрість. Мета клоу – допомогти людині стати фольгою. Або зупинитися невірно. Вам потрібно лише зробити те, що ви замовляєте всередині. р.

Довгий я живу, тим більше я усвідомлю, що все було «отримано» – це коли я піднялася до вершини, видно з скрізь. Він захопив банер, отримав медаль, премію, став відомим, вкрадений в пам'ятник. Булшит. Я зацікавлена в тих, хто досяг щось в собі. Я тепер маю більше десятків друзів, які все дивно щасливі люди. І вони керують трансляцією, що щастя, незалежно від того, що їх формальні досягнення, скільки грошей вони мають, або чи мають труднощі. Вони сильніші, ніж світ. Вони не залежать від світу, але допомагають йому бути щасливими. Цікаво, що це неможливо. Решта не цікава. Як стати щасливим фольгою. Фолі – ті, хто, проти всіх непарних, йдуть прямо до їх щастя. Подаруйте всі непотрібні речі і робіть тільки те, що призводить до радості. Перегляд фото Віктора Крамера

English, Українська, Français...