27 фото, які “анім” в серці

Фотографія може розповісти більше тисячі найкрасивіших і дотик слів. Веб-сайт Я збираю для вас тільки такі вражаючі фотографії, зроблені в різних частинах світу.

Немає зображення залишить вас байдужим. Вони сповнені доброти, любов, співчуття, мужність, краса – все, що робить життя настільки красивим. Так, вона має біль і несправедливість, але це варто.

Сонце: Тато дійсно хотів двох синів

Необмежена ніжність

Любов, що не можна описати за словами

генеративна зміна

6 поколінь на одному фото: дівчата віком 111 років до 7 місяців.

Люди, я народився!

Наші мами люблять це.

Нелегке терпіння батьків. Поруч

Жити за викликом серця і дати судді

Один планшет, як щасливий!

Найсолодша казка світу

Щасливі Роки

Людина доходить до лавки в парку, де він звик часто відпочивати з коханою дружиною.

Кінцеве відкладення

Адам Канн загинув в дію 5 січня 2006 року в Рамаді, Іраку.

Клітка

Радянський солдат перед битвою Курськ — один з найважливіших і рішучих у Другій світовій війні (реконструкції фото з військового архіву).

Збиток біль

Чоловік з Сичуана, Китай, висихає після пошуку сімейного альбому серед рубців його будинку після землетрусу.

Щоденний невеликий feat

Два волонтери проводять безкоштовні уроки для бідних дітей в Нью-Делі, Індія.

Зустріч когось Не чекав побачити

Захоплений солдат повертається додому після Другої світової війни. Моя дочка очила мій тато, коли вона була старою.

Іноді життя є справжнім викликом

Боротьба за виживання

Азім Шаль, дворічної хлопчика, яка подається відносно родичів через проточний дріт. Тисячі людей під час кривавого конфлікту в Косово змушені були похизуватися їхніми будинками та летіти в біженському таборі в місті Кукес (півсхідна Албанія).

Тест сили розуму

У 16-річному сільському господарстві 16-річному сільському господарстві є самовідповідними десятками офіцерів поліції, які замовили ізраїльськими органами, щоб демонтувати незаконні перепости.

Мисливець

Вогнегасник п'є коала під час посухи, що призвело до диких пожеж в Австралії у 2009 році.

Друзі завжди підкажуть вам право на

Неважливо, що ви на

Завжди хтось чекав вашої допомоги

Людина рятує цуценят під час повені на Філіппінщині.

Людство коштує більше перемоги

Коли 88 років хочу кинути весільний букет

Сонші та Цонгхан Ву був одружений на 88 років, але у них немає весільного або весільного плаття фото. Вони, нарешті, робили це.

Нашим дітям буде йти далі, ніж нам

Сонце життя

Grandpa коментує до свого онука.

Дивитися також:

Більше фото

www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/bolshe-chem-foto-643955/