616
Батько і дочка відтворити фотографії покійної матері
На тижні перед весіллям, у листопаді 2009 р. Рафаель і Таті взяли серію фото. Знімки були дуже успішними. Напередодні молодят довгоочікувана дочка, але щастя було недовгим: в 2013 році Таті загинув в автомобільну аварію. Уже через рік Рафаель вирішив пошанувати пам'ять своєї мертвої дружини, аранжуючи фотосесію з чотирирічною дочкою.
«Знімки є пам'яттю матері, яка буде з дочкою назавжди. Ми все ще йдемо через біль втрати і нугу, але я вірю, що ми будемо тонкими, ми будемо справитися і ми будемо радіти, говорить Рафаель.
Фотографія зліва була прийнята у листопаді 2009 року та праворуч у листопаді 2014 року.
1 990 Р
Ці фотографії нагадують її матері, бо вона була тільки 2 роки, коли її мама загинула.
й
р.
«Ми взяли улюблений намисто Tati ...
р.
... і її улюблене взуття. й
«Ця собака називається Raoul. Я дав мені дружину 5 років тому.
Р
З кожним днем я дивлюся на ці фотографії, це як я занурився в цей щасливий час.
«Мені були дуже крутими і красивими. й
р.
1990Р. 2199Р.
Р
Батько і дочка відтворити весільні фотографії після смерті мами
Я люблю дружину. Моя дружина померла.
НатататататататататататататататататататататататататалалРμРNoталРμллРμтаРμллРμРμР»РμРμллллллллллРμРμРμлллРμРμРμллллллллллллРμРμРμРμРμРμРμРμРμллллллллллРμСЊСЊСЊ
«Знімки є пам'яттю матері, яка буде з дочкою назавжди. Ми все ще йдемо через біль втрати і нугу, але я вірю, що ми будемо тонкими, ми будемо справитися і ми будемо радіти, говорить Рафаель.
Фотографія зліва була прийнята у листопаді 2009 року та праворуч у листопаді 2014 року.
1 990 Р
Ці фотографії нагадують її матері, бо вона була тільки 2 роки, коли її мама загинула.
й
р.
«Ми взяли улюблений намисто Tati ...
р.
... і її улюблене взуття. й
«Ця собака називається Raoul. Я дав мені дружину 5 років тому.
Р
З кожним днем я дивлюся на ці фотографії, це як я занурився в цей щасливий час.
«Мені були дуже крутими і красивими. й
р.
1990Р. 2199Р.
Р
Батько і дочка відтворити весільні фотографії після смерті мами
Я люблю дружину. Моя дружина померла.
НатататататататататататататататататататататататататалалРμРNoталРμллРμтаРμллРμРμР»РμРμллллллллллРμРμРμлллРμРμРμллллллллллллРμРμРμРμРμРμРμРμРμллллллллллРμСЊСЊСЊ