Дізнайтеся, якщо ви втомилися від усього.

Ми всі втомилися, і не тільки в фізичному розумінні, але так багато, щоб іноді не залишилося сил. Я хочу, щоб відмовитися від світу. Але це точно не відповідь.

Веб-сайт Ця стаття допоможе вам виглядати втому з іншого кута. Візьміть глибокий дихання, читати і діяти.

У світі ми живемо в дуже виснаженні. Він дурний. Ви втомилися навіть жити в ній. Ви втомилися від люблячого, турботливого, що не дає нічого повернення. Ви втомилися невизначеності. Набрид сірого дня.

Після того, як ви були повною з яскравих надії, оптимізм зважився цинікізм, ви готові дати знову і знову. Але брелок, ненаповнені обіцянки, невдалі плани — все це поступово принесло вас з неба на землю. У світі не завжди був свого роду, і ви втратили більше, ніж ви виграли, і тепер є абсолютно не надихає, щоб спробувати знову. Я розумію тебе.

Тексти пісень, а це означає: Правда, ми всі втомилися. Кожен з нас Коли ми досягнемо певного віку, ми нічого не більше, ніж армія зламаних сердець і свербіжних душ, які відчайдушно прагнуть гармонії. Ми хочемо більше, але дуже втомилися запитати про це. Ми не хочемо, де ми зараз, але ми занадто рубаємо. Ми повинні мати ризики, але ми боїмося бачити, як все навколо нас може бути скасовано. Після того, як ми не впевнені, що ми можемо запустити.

Ще одна правда полягає в тому, що ми втомилися один від одного - втомилися від ігор, які ми граємо, брехні ми розповімо, невизначеності ми надаємо один одному. Ми не хочемо носити маску, але ми не хочемо бути наливним фольгом. Ми повинні грати в неяскраві ролі і схильні бути ким-небудь, тому що ми не впевнені в нашому виборі.

Я знаю, як важко зробити щось або спробувати знову, коли душа працює. І оптимістичні ідеали, які ви колись побачили, тепер здаються бездії і приплив. Але це те, що я запитаю, якщо ви так близько, щоб відмовитися від: зробити ще одну спробу, з усіх ваших цілей.

Ми набагато цікавіше, ніж ми можемо уявити, і це нездатна правда. Ми можемо дати більше любові, більше задоволення, ніж ми зараз. Ми хочемо, щоб ми не змогли досягнути результату. Ми розчаровані відсутністю зворотного зв'язку і просто відмовляються від всіх спроб.

Не витримайте, ніхто не може бути надихне. Ми всі видиху. Ми всі піднімемо. Ми всі шини. Не означає, що ти стоїть на місці. Кожна людина, яку ви коли-небудь захопили, відчувала в пересліді мрії. Але це не припинило його від досягнення своїх цілей. Не дозволяйте собі відмовитися від того, що ви робите, чи є це щоденна робота або реалізація великих і грандіозних планів.

Коли ви втомилися, рухайтеся повільно. Заспокоїти, повільно. Але не зупиняйтесь. Ви втомилися від об'єктивних причин. Ви втомилися від зміни і робимо багато. Ви втомилися, тому що ви ростете. А деякі дні, що зростання дійсно надихає вас.

Джерело: Thinkcatalog
Переклад та адаптація: Веб-сайт
Фотозвіт: 20th Century Fox

www.foxmovies.com/