553
30 Цитати з Королеви детективів
15 вересня — День народження англійського письменника Агата Крісті, «мама» відомих детективів Геркуля Пойрота і Міс Марпле. Її книги було опубліковано в понад 2 мільярди примірників і переведено на 103 мови, а сам Агата Крісті заслужено вважається одним з найбільш опублікованих письменників історії людства. Вона є автором багатьох великих казок, найвідоміших з яких був: «Свобода варто боротися за. й
Веб-сайт Я прочитав всі книги Agatha Christie's і автобіографія, і я підбирав найкращі котирування для вас.
- Я знаходжу історії моїх детективних романів під час миття посуду. Саме тому, що ви думаєте про вбивство.
- Не існує більшої помилки в житті, ніж побачити або слухати шедеври мистецтва в неправильному часі. Для багатьох людей Шекспір зникнув тому, що він навчався в школі.
- Не зайдіть, де ти щасливий. До того, як ви це робите, все живо в пам'яті. Якщо ви знову вийшли, все знищено.
- Найбільше щастя в житті – щасливий дитинства.
- Сьогодні молодь витрачає всі часові розмови, роботи, добробуту робочих людей та долі світу. Звісно, це дуже чітке, але я запитую вас, це весело?
- Жінки несвідомо помітили тисячі дрібних деталей, несвідомо juxtapose їх і викликав його інтуїцію.
- Тільки в тих моментах, коли ви бачите людей смішно, ви дійсно усвідомите, скільки ви любите їх!
- Ви не знаєте, якщо ви можете або не доки не спробувати.
- А мудрий чоловік зберігає свої думки до себе.
- Якщо ви не можете прийняти життя вашого чоловіка, не берете на себе роботу — в інших словах, не турбуйте його.
- Шукаю чоловіка більш ніж любов, я тримаю старий вигляд: найголовніше - повага. Не плутати з захопленням. Я думаю, що неймовірно нудний, і в кінці ревматичного болю в шиї.
- У той факт, що тривожний годинник не відходить, вже змінив багато життів.
- Ви не можете судити людину, не слухаючи його.
- Немає нічого більшого виснаження, ніж людина, яка завжди вірно.
- Кожен взаємопов'язаний між чоловіком і жінкою починається з перекручування ілюзії, що ви думаєте про те саме про все.
- Жінка повинна бути поруч з чоловіком всюди, якщо вона не навколо, відчуває, що він має право забути її.
- Не відшкодувати мене за викликом Юнайтед є недоліком, який позбавляє від, засмічує, занадто швидко.
- Чи варто говорити про померлих або нічого. Я думаю, що це приплив. Правда завжди правда. Для того, щоб ви зрозуміли, що ви хочете жити. На відміну від померлих.
- Якщо ваші мрії не приходять, це набагато краще, щоб визнати його і перемістити замість того, щоб зосередитися на зламаних надіїх і надії.
- Розумні люди не відхилені, але висувні висновки.
- Не думайте, що ви краще на те, що інші люди потребують.
- Злий зроблений людиною часто виживає його.
- Якщо ви намагаєтеся відродити минуле, він з'являється в спотвореній формі.
- Це те, що жінка потребує більшості. вона прагне до чесності в її дружині, хоче відчувати підтримку в ньому, поважати свій суд і, якщо вона повинна зробити складне рішення, спокійно довірити йому.
- Друзі можна розділити на дві категорії. Хтось раптом з'являється з ваших оточень і стане частиною вашого життя. Як модна стрічка танці. Продовжуйте життя, а також через них. Деякі ви пам'ятаєте, інші ви забули. Але є інші, не так багато, які я б закликав "хосені"; з ними ви зв'язуєтесь справжньою взаємодією, вони залишаються назавжди і, якщо посвідка обставин, супроводжувати вас протягом усього життя.
- Це дивний, що жінки краще з любов'ю, і чоловіки виглядають як хворі овець.
100 кращих детективів
20 кращих книг XXI століття
www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/20-luchshih-knig-xxi-veka-364005/