25 Цитати з реального майстра J.K. Роулінг

ДЖК Роулінг - всесвітньо відомий автор серії Гаррі Поттера. Все покоління дітей виросло на своїх книгах. Вона почала писати перші оповідання у віці п'яти років: Я ще не пам'ятаю, що моя сестра історія, в якій вона впала у кролика отвір і сім'я кроликів її полуниці. Перша історія була про кролика, названого кроликом. Він придбалий меаслес і відвідав його друзі, в тому числі гігантський бджільництво ім. М.Бе.

Веб-сайт Я зробив підбірку найбільш сердечних котирування для вас і я сподіваюся, що вам подобається.

Чи може стати людина, яка може статися з людиною? Чи гірше «п'яти» «невинний», «попередній», «неприємний», «зручений», «походження» або «руель»? Не для мене. Минуле занадто важко носити з собою. Іноді варто забувати про майбутнє. - Як можна пам'ятати?
- Як хтось, хто зробив все, що вона може з талантом вона має. Ми не хочемо, щоб змінити світ, ми вже маємо все, що нам потрібно. Наш вибір, більше, ніж наші здібності, розкрийте нашу справжню природу. Правда – найгарніші, але й найнебезпечніші речі. Тому слід підходити з екстремальною обережністю. Просто бути живим, дивитися сонце піднімається над блискучими сніговими пагорбами, є найбільшим скарбом на землі. Він займає багато мужності, щоб протистояти ворогам, але набагато більш сміливіше йти проти друзів. Що ви не народилися, але що ви стали. Людина гине, коли останню пам'ять Його гине. Груша назви посилює страх тих, хто зношує її.Звуки краще, ніж це насправді було ...
до Це завжди звучить краще, ніж це насправді було.
Молоді люди не розуміють, як думають та почуваються старі люди. Але старим людям загадують, якщо забудуть, що це означає бути молодим. Коли ми подивимося на смерть і темряву, ми тільки страхуємо невідомо. Наслідки наших дій завжди настільки складними, тому різноманітними, що прогнозування майбутнього дійсно є неймовірно складним завданням. Люди простішого прощення чужого права. Іноді мій мозок дивує мене. Якщо ви хочете дізнатися людину краще, подивіться не на те, як він лікує рівність, але, як він поводиться з підлеглами. Якщо ви хочете, щоб вам було якомога простіше. Ви не можете виправити реальність з Photoshop. Повний шлунок дорівнює гарному настрою, а порожній - відчайдушність і карели. Кожен з нас вважає, що ми можемо сказати щось більш важливе, ніж будь-які інші думки. Це приємно бути приглушеним. Чому не можуть бути обмежені простими, безглуздими жестами? Чому тільки людство вивчає мову? Куріоз не є віце-прем'єром. Але треба тримати в перевірці... Якщо ви наполягаєте на точність.

Сайт: www.livelib.ru