У шість секундах ви почнете захоплювати мене.
Але через шість місяців ви будете писати краще.
Відтепер, принаймні за наступні шість місяців,
Заборонено використовувати психічні дієслова. Назволено, «мийка», «великий», «розумний», «великий,» «великий,» «прем’єр», «імарин», «неприємний» та сотні інших, які люблять вдатися до курорту.
Цей список також повинен включати “люби” і “хати”. й
І, "то бути" і "на мати". Але ми повернемося до них пізніше.
До Різдва, ви не зможете писати, «Кнінні чудеса, якщо Моніка сердитися, що він пішов з останнього часу. й
Так що ви збираєтеся писати щось схоже, -Не Кенні був з ранку, чекаючи останнього автобуса до тих пір, поки він забрав кабіну і прибув додому, де він бачив Моніка претендування, щоб бути запашним -- претендувати бути, тому що вона ніколи не спить добре, що ранку. Вона завжди кладе чашку кави в мікрохвильовці. Ніколи його.
Замість того, щоб зробити символи щось, ви повинні придумати деталі, які допоможуть читачеві дізнатися їх краще. Замість того, щоб зробити символи, які хочуть щось, слід описати його таким чином, що читач хоче.
Ви не повинні сказати: "Адам знала Гвен, як йому." Наскільки краще «Особливості уроків, які пригнічилися проти його фіксатора, як він підійшов його до відкриття. Вона розкочувала очі і повільно прогулялася, залишаючи причіп чорних підборів на пофарбованому металі і запах її парфуму. Замок коду все ще зберігають її дупа теплі. Гвен знову стане наступною перервою.
Немає нарізів. Тільки специфічні емоційні деталі: дія, запах, смак, звук і почуття.
Як правило, письменники вдаються до психічних дієслов на початку частини. (Таким чином, вона стає формою звітності, і я буду говорити про це пізніше.) Саме вони заклали намір цілої частини з початку. Що таке ілюстрація.
Наприклад: «Бренда знає, що вона не зробить. Від мосту з'явився трафік. Її телефон пішов. Чи чекали собаки, щоб ви прогулялися, або там було мез. Вона також пообіцяла своїх сусідів на воду своїх квітів. Ви бачите, як проходить перше вирок за значенням наступного вироку? Не писати так. Перемістити його до кінця. Або змініть його: "Бренд ніколи не встигнув час."
Думка анотація. Знання і віра нематеріальні.
Ваша історія буде сильніше, якщо ви покажете тільки фізичні дії. і матеріально втілювати відмінні риси ваших персонажів, і дати читачеві думати і знати. А також любов і поцілунок.
Не скажете читача, "Ліса небес"
А замість того, щоб надати конкретний приклад, як юрист з судової практики, детально детально. Подаруйте докази. Наприклад: «Під час виклику рулону, той момент, що викладач назвав ім’я Тома і він ще не відповів, «Вір», Ліза збивається гучно, «Бужений ас».
Однією з найбільш поширених помилок письменників є те, що вони залишають своїх персонажів самостійно. Ви пишете і ви можете бути самостійно. Читачі можуть читати, вони можуть бути самотніми. Але ваш герой не повинен бути лівим. З тих пір він починає думати, хвилюючись і зацікавлений.
Як він чекав на автобус, Марк почав турбуватися про те, як довго подорож буде прослужити. . . ?
Але краще писати, "На автобусі було заплановано прибути в нооні. Марк подивився на годинник - він був 11:57. Звідси можна побачити дорогу до солоду, але немає автобуса. Не сумнівайтесь, що водій припаркував з іншого боку, і приймав знімок. Драйвер знаходиться на відстані і від Mark. Або гірше, водій п'яний - і Марк дав свої сімдесяти сантиметрів, щоб загинути в ДТП. . . ?
Коли герой один, він може почати фантазувати або запам'ятовувати щось, але навіть тоді ви не маєте права використовувати психічні дієслова або будь-який з їх абстрактних «відносних».
І не забудьте дієслова «забудити» і «запам'ятати».
Ніяких переходів, таких як "Уанда запам'ятовується Nelson розчісування її волосся".
Краще: "День, в своєму софоморському році, Нельсон прогулявся над нею гладкою, довгою шерстю з рукою."
Знову,
Пишіть його вниз, не напишіть його коротким.Ще краще, швидко протистояти одному героя з іншим. Давайте їм зустрітися і починається акція. Нехай свої дії і слова показують свої думки. Ви залишаєтеся від своїх голів.
Коли ви починаєте уникати психічних дієслов, скористайтеся неспроможними дієсловами «то бути» і «то мати» з великою обережністю.
"Очі Анни були синіми," "Анна мала сині очі".
Анне кашель і хвилястий перед обличчям, щоб відімкнути дим сигарети з блакитних очей, а потім посміхатися. . . ?
Замість блідих, які звертаються до «бе» і «хто» намагаються розкрити деталі портрету вашого персонажа за діями і жестами. Тексти пісень, а це означає: Потім ви сказали свою історію, не просто скажете її.
А потім ви навчитеся розшифрувати свої персонажі і покатати лази письменники, які обмежують себе "Сід телефону, запитуючи себе, чому Аманда не викликає."
Про нас Відтепер ви можете поцікавити мене, але не використовуйте психічні дієслова. Я не хочу, щоб повернутися до них після Різдва.
Homework для цього місяця.
Покиньте думане дієслово з кожного вироку: усуньте його, розшифровуючи його. А потім зайдіть на деякі фантастики. Будьте безглуздими.
Марті уявляв рибний стрибок на місячному вогні.
Ненсі запам'яталися намагаючись вина.
"Особливий він був мертвим."
Знайти їх і переписати їх. Зробіть його міцніше.
www.cinemotionlab.com/novosti/02649-chak_palanik_o_slovah_kotorye_dolzhen_zabyt_pisatel/