670
10 думок Папи Франциска стосовно сім'ї
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На додаток до виховання і змісту, мами і дадами дають нам також те, що є істинним щастям будь-якої людини - це любов, турбота, прихильність і підтримка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не дуже пізно підходити до своїх почуттів.
Веб-сайт Я пишу статтю, яка нагадує мене про головне.
Я хочу, щоб батьки знали все це, перш ніж було занадто пізно.
Я думаю про вас щодня.
Навіть коли я зайнятий і висихає в речах життєвого значення, я завжди думаю, що ви.
Я знаю, що це може здатися, що я не намагаюся важко залишитися підключеним, але ви завжди в моєму розумі. Ти мій власний м'якоть і кров, і я відчуваю тебе як у душі. Я справді вдячний за все, що ви зробили для мене.
Я знаю, що я не знаю, що це, але я дуже вдячний всім.
Я ніколи не забув, щоб подякувати вам менталі, навіть якщо я забув, щоб сказати це голосно.
Як сплачувати всі податки без тебе, Дад? Як я дізнався про зламане серце без вашої допомоги, мама? Я оцінив кожен одинарний жест, тому що я знаю, що ви любите мене більше, ніж що-небудь. Я люблю тебе більше, ніж що-небудь.
Я спробую сказати вам це частіше, але це все ще не передає, скільки я люблю тебе. Я дуже щасливий, що ви завжди готові продовжити свою руку, будь-який шлях я обирає.
Навіть якщо ви не навколо, моя можливість впоратися з проблемами буде залишатися з собою, завдяки вам. Я люблю тебе - пам'ятаю це. Я знаю, що ти привітав багато для ваших дітей.
І я не можу уявити, наскільки важко ці жертви були для вас. Для того, щоб вижити їх більше, ніж у себе: це означає, що їх потрібно над власними і завжди приймати рішення на основі чого найкраще для них.
Я не можу навіть спокійно думати, що ви ніколи не сумніваєтеся, що я ціную все, що ви жертвували, щоб зробити життя краще. Я доброю людиною, бо батьки люблять тебе.
Я хочу подякувати вам за те, що я став: міцний і впевнений. Ви є силою, щоб бути відхилений, і я захоплюю вашу доброту, вогонь, яка спалює вас, і ваш компасіон.
Ви навчите мене любити, боротися і вірити в себе. Якщо у мене є інші батьки, я не буду хто я сьогодні.
Я впевнений, що ви знаєте, скільки я люблю тебе, і що я поважаю вас батькам. Я хочу, щоб ви знали, що я поважаю вас як людей. Ви люди, які я шукаю, мій духовний посібник і мої герої. Я прошу тебе так багато.
Тексти пісень, а це означає: Від дому це величезна втрата до серця. Моє бажання жити в Нью-Йорку не має нічого спільного з чим я люблю тебе. Я постійно господиня і іноді фантазія про те, що життя буде якби я жив ближче до моєї родини.
Я прошу вас, але я також розумію, що ви хочете, щоб я дотримуватися мрії і побудувати своє життя в цьому фантастичному місті. У мене є кошмари, де я втратив тебе.
Я знаю, що я повинен зіткнутися з правду - ви не будете з мною назавжди і деякі дні я буду жити без тебе. У мене є кошмари про те, щоб втратити тебе.
Я хочу, щоб ви знали, скільки ви Я знаю, що коли ви залишаєте, дочка, яку ви підняли, буде досить сильно носити, але я ніколи не буде таким же, і важливо, щоб ви знали, що. Я не говорю про те, що я просто скажу.
Навіть коли ви залишаєте цей світ, ви будете з вами назавжди. Нагадуємо, що дуже часто. Ви не можете бути там фізично, але ви будете залишатися в моєму серці назавжди.
Для решти мого життя я хочу пам'ятати найменших, найрізноманітніших речей і зберігати частини вашої пам'яті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Сайт: www.adme.ru