20 перлів, наповнених дитячою спонтатиною

Цікаво, що діти говорять – їх погляд на світ дуже відрізняється від нашого. Коли вони видають речі, які ми ніколи не думали, так що мимоволі затопили сміхом!

Ну, сміху, як ви знаєте, краще вилікувати осіннього меланхолі. Афіша Веб-сайт Вони обрали найщасливіші перли, які батьки щасливі поділитися онлайн.

Саша (3 роки 5 місяців) грала з цуценя і раптом почала облизуватися диваном. Бабця побачила його і спрощено його:

- Саша, що ви робите? Ви не можете клацнути диваном, заплутаними проростками, що живуть на ньому, ви можете захворити!
Через два дні мій бабуся хворий і лежачи в ліжку. Саша підійшов її і попросив з печаткою в голосі:
- Чи не бабуся лизати диван?

С ***

Моя подруга Валя прийшла до нас. Мій син (4 роки) попросить її:
- Тітка Валя, де ти живеш?
- Біля Москви.
Клеріфи:
до На метро?

С ***

На кухні. Фарбування в олії: моя дитина, заливка сліз, стрибки в одному місці і собами:
до Не працює! Не працює!
- Зайчик, що з вами неправильно?
- Приходьте!

С ***

Зі свого сина (1,5 років) зібралися десь з дому. Я сказав,
- Син! Потрібні пекти!
Він зірвав на маті:

- Передпокій? Чому?

С ***

На зиму з'явилася трирічна дочка з прогулянок, сніг на черевики розтоплюється. Це чудовий спосіб говорити про фізичні властивості води.

до Якщо сніг тепло, що відбувається?

- Вода.

до Що якщо покласти воду в горщик і на плиті?

до Це буде тепло.

до Що робити, якщо ми нагріваємо ще більше?

- Хурлі.

Я (однозначно даваю дочку):

- А що прийде?!

Трохи менш захоплений.

- Заробітки!!!

С ***

Мій 8-річний сестра приходить до мене і просить:

до Ми розповіли в школі, що якщо ви зрізаєте дерево, можна розповісти про кількість кілець, як старий він. І якщо людина відрізає ногу, можна розповісти, як старий він його м'язовими кільцями?
до Але можна просто попросити, чому б людина зрізала ногу?
до Що робити, якщо він лежить?

С ***

Мама послав її молодшу сестру (7 років) в магазин на дачі, попросила її купити одну цибулину і лофа хліба. Покупець зважує овочі та фрукти. Сестра вирушила в магазин, повернулася з цибулею і хлібом, але сума, витрачена в магазині, була більш ніж очікувана. Природно, моя мама цікавиться:

- Маша, чому це дорожче?
до І шкали не зважали одну цибулину, я поставив другу за вагою.
- Гаразд, де друга цибулина?
- Я залишила його в магазині, ви попросили для одного.

С ***

Учора я побував у моїй нефризі, яка 3,5 років. Він зварився з мене над зламаною викруткою, сказав, що він був відхилений, і спробував дратувати кожен можливим способом. Так я стоячи на кухні, допомагаючи мамі зробити млинці. Невелика людина приходить в, відштовхує мене з важливим поглядом, каже: «Я буду допомогти мамі самому!» Стійки поруч з нею, послухає її ногу і починає активно допомогти:

- Приїхати, мама, прийти, ви можете це зробити. У вас добре!

С ***

Мами перевертають перед дзеркалом в нових джинсах. Анджеліна (7 років):

Мама, ви носити ці джинси, як підліток дівчина! Вам подобається 15 років!
Мама посміхається. Вона, щоб бути чесним, думає таким же чином. А потім Анджеліна додає:
до Але не хвилюйтеся, мама! Як тільки ви подивитеся на обличчя, він стає зрозумілим, що ви майже тридцять!

С ***

Повернувшись з села, де він залишився з братом. Сидіння на столі, малюнок, різко притискаючи губи. Я приходжу ближче, я дивлюся на плече, і на малюнку є величезний комарів, на якому маленькі чоловіки п'ють кров. . й

С ***

Мої п'ятирічні коруси сьогодні незрівнянно витерті вроджену фразу "Я люблю тебе". Чи можу я потрапити на шию?

С ***

Один день другу шахти, коли він був 10 років, був лівий в будинку окремо, чекав діда, який не мав ключів. Квартира в 5-поверховому будинку, три. А потім однокласник назвав його і запросив його відвідати. Подруга дійсно хотів відвідати і він прийшов з великим переміщенням. Він залишив замітку на двері квартири: «Грандепа, приїжджати». Відкрито двері. й

С ***

Ми переглядаємо Санта Клауса і Сірий Вовк. Ну, є: «Анксі, тривожність, вовк відійшов гай!»

Як звичайно, після мультфільму я запитаю:

Юлія, що це мультфільм навчить вас?
Я думав і сказав:
- Ви не повинні носити гайку. Я отримав тебе, їсти там.
Правильний вигляд життя, так.

С ***

Бабця, що таке запах?
- Крем. Тут кладуть на ніч. Я сплячий і мій обличчя стає молодшим.
до О, бабуся, що ви думаєте!

С ***

Наталка (2 роки) при відсутності дорослих знайшли нігті ножиці і вирізати всі локони ззаду. Коли моя мама повертається, вона знаходить це

- Нат, що це?
до Це чубчик.
- Чому спина?
до Так ви не помітили.

С ***

Грандфа і жінка хваліла трирічна дочка для зняття іграшок:

до Який хороший дідусь!
Моя дочка прокинулася очі і в тихому голосі:
- Ви ще не знаєте. . й

С ***

Дівчинка (5 років) була купання вперше. Взяти з лазні, мама просить:
- Настя, вам подобається ванна?
до Так, спасибі! Я відчуваю себе молодшим.

С ***

Оксана (7 років) бере ніж і починає різати ковбасу для сендвіча. Виявляється клімсія і великий шматок відрізається. Дорослі негайно реагують і роблять зауваження до неї:

- Оксани, тонше вирізати ковбасу!
Оксана відповіла кулі:
- Я не ріжу тебе, я ріжу себе!

С ***

Серж (5 років):
- Коли я виросту, я буду практикувати фу, як панда в мультфільмі.
Великий брат:
до Чи знаєте ви, як писати «великий фу»?
Сергій, після маленької думки:
- Я отримую майстер, і ви будете любити мене!

С ***

Моїм батькам є луки в коридорі. Уляна (2 роки) пила, просить дідусь:

- Гранпа, що це?
- Горни.
- Ви?
Гранпа, ледь тримають назад:
- Елк.
- Приїжджайте, дідусь...
Побачити Бабця

С ***

Світло в такому сором'язливому віскі говорить мені:

- Мама, Я хочу запитати вас, що означає одне слово.
Я приготував себе, збираю себе, захопивши її і неприпустимо, і вона попросила все-таки спокійно:
- Хто "leo-pee-setz"?

Дивитися також:

Діти.

Перли дітей та їхніх батьків

По роту немовляти

Незабутні дитячі перли

на www.adme.ru/zhizn-semya/nezabyvaemye-detskie-perly-879910/