436
10 жіночих
На основі досвіду спілкування з 2-річним niece Lu-Lu
Веб-сайт Я згоден з автором, в більшості випадків ці правила застосовуються без
Я один. Я понад тридцять. Я шукаю чоловіка, який не завжди працює. І вже 6 місяців тому я мав можливість подивитися в жіночий розум, щоб зрозуміти, як це працює. Про це допомогло Лу-Лу, мій дворічний niece. Я знаю, що я знаю, тому що я дорослий, це моя робота, щоб навчити її всі види корисних речей, а не інший спосіб навколо, але в цьому випадку тренінг був reciprocal.
Я навчив її, як перемогти, як поводити вітер, як розірвати і розраховувати на 10. В останньому випадку не зовсім добре. «Одно, два, три, сім, дев'ять, десять» – що чудово підходить мені: Я завжди думав, що значення цифр «чотири», «five», «six» і «щільний» дещо перебільшено.
Я дізнався більше про жінок за два місяці, ніж я дізнався в два десятиліття. Не думаю, що я думаю, що жінки дворічних років, які заслуговують, лікуються відповідно. Я люблю тебе. Я поважаю мене niece. Я покрию невибагливу гранату - і не тільки зачепити дитину. Не дивлячись на те, що на гранату я тільки попадаю, якщо є реальна небезпека, що вона буде вибухнути і дівчина буде страждати.
Кожна жінка є індивідом, і я роблю узагальнення, але в душі дворічного Лю-Лу живе нерозповнена, непритомна сутність - так говорити, підсвідомий вираз, Фрейд "і" - фемінність. Я розповім, що я знайшов.
1,1 км Ігнорувати їх.
Якщо я прогуляюся в номер і гойда до Lou-Lu, як клоу, намагаючись зберегти свою зайнятість і поважати її, вона попередила, вона не помітить мене взагалі. Як я не існує. Якщо я прогуляюся по-новому, я гарантую, що я зателефоную мені ім'я і хочу грати з мною.
2. Біржі їх. Подарунки ефективні. Добросовісний шум або блискучий. У випадку Lu-Lu, що означає співати плюшевих звірків або зачіски з блискавками. Звісно, для дорослих жінок, аналог буде, наприклад, автомобілів і ювелірних виробів.
3. У Подаруйте їм компліменти. Я завжди думав -- і це не використовувати - це компліменти, такі як діаманти: вони тільки цінуються, коли вони рідкісні. Покидати велику партію на ринку, і вона буде знецінювати. Не всі. Лу-Лу приймає своїх діаперів для відпочинку, всі аплази – якби вона просто придумала, як ефективно врятувати планету від голодації – і малюк просто цвіте з радістю. Те ж саме метод працює у відносинах з дорослими жінками, хоча, звичайно, я маю на увазі загальний метод, а не ілюстраційний приклад, наведений тут (алас, я дізнався цей урок за вартістю деяких жертв).
4. У Все моє життя я намагаюся розібратися, які жінки хочуть. Але вам не доведеться турбуватися. Якщо я звертаю увагу, Lu-Lu розповість, що він хоче: їсти, танцювати, ляльку, стрибати, бігати, співати, читати. Все, що я повинен зробити це влаштовано. Скільки простіше буде для мене слухати, які жінки говорять і діяти на що кажуть.
5. Умань Вибачте мене. Не важливо, що ви зробили. Якщо ви не знаєте, що ви зробили. Я може мати ізольований Лу Лу, поставивши неправильну ляльку в її колясці. Що здається, як неповний невибагливий до мене або вам подобається геноцид. Найкращий метод полягає в тому, щоб здатися її милосердям і мусити прощення. Тексти пісень, а це означає: Але ваш голос повинен бути щирим. Не обов'язково, що ви щиро п'яте, просто попередньо затримаєте. Так само як і два, але багато чоловіків ігнорують цю пораду. . й
6. Жнівень Він хоче зробити це. Не важливо, що це таке. Неважливо, як ставити цей бізнес або заняття, здається вам, не заважати його - нехай це зробити. Якщо Лу-Лу є щось в її голові, ви не можете говорити з неї. Справедливо кажучи, підтримую жінку в її поведінці і навіть заохочувати її. А потім відпочивати і сподіватися вона дізнається, що ця ідея. Неважко знайти ідею чудово. Після того, як я, не розумію, як протягом двох годин відіграли ляльковий чай і попередньо допити, щоб багато чашок чаю, які потім до вечора, попередньо дотримуючись, щоб запустити в туалет.
7. Про нас Не скажеш, що робити. Найкращий спосіб забезпечити, що вона не робить те, що ви хочете зробити це, щоб розповісти її. Подумаєте про те, що ініціатива виходить з неї. Я дуже гордий себе, наприклад, тому що я переконаний Lu-Lu, що перегляд фіналу Кубка Rugby World Cup набагато більше задоволення, ніж грати в пісочниці.
8. У Не скаржайтеся на своє життя. Це складний момент. Я маю на увазі, жінка не повинна бути тягарним з її маленькими проблемами. Коли я скаржаюся на Лу-Лу про погану зустріч або біль у спині, вона залишається абсолютно небайдужим, але якщо щось дійсно неправильно, вона інстинктивно відчуває себе і ненависає мене - і просто піднімає духи неймовірно.
9. Навігація Не сперечатися. Це просто не має сенсу. У аргументі ви ніколи не виграєте, і якщо ви переможете, це не дасть вам нічого хорошого: він зіпсує настрій довго. Як стати чесним, чому І ось ми приїжджаємо до фіналу і найголовнішої рекомендації:
10. Не робіть їх. Немає більш депресійної картини, ніж побачити величезний, безневинні коричневі очі наповнювати сльозами, і її рот розсіювач, заспокійливий, і перетворювати в заспокійливу повітряну сигналізацію, що засвідчує серце. Коли вона висихає, я повністю беззахисний перед нею. Невідомо про лікування. Нехай її їсти? Фото мавпи перед нею? Купити її поні? Витягніть очей зубочисткою? Тексти пісень, а це означає: Я б зробити все, щоб переконатися, що вона не була кричати і вона cried. . й
через bohemianspirit.tumblr.com/image/463544317
4 вправи для розробки вашого голосу, після чого ви хочете слухати за години
20 перлів, наповнених дитячою спонтатиною