1152
59-річна бабуся Найкрасивіші і успішні моделі
Редакційна колегія сайту прийшла в повному захоплення та зібрані для вас вибір фото чудових ... бабуся. 59-річна Ясмина Rossi - це знаменита і дика красива модель моди, яка працює з брендами, такими як Marks & Spencer, Hermes і Macy's.
Ясміна народилася в 1955 р. у Франції і виросла в Корсиці. Звісно, ми всі дивимося, як вона вдається виглядати так добре - і мати таке відмінне здоров'я.
«Не секрет тут. Я завжди їсти тільки органічні продукти харчування - до тих пір, поки він став модним. Я зволожу шкіру оливковою олією і нанесіть ріпаковану олію до волосся. Одного разу я використовую скраб з оливковою олією і цукром. Я їсть авокадо в день, я також їсти органічну рибу і м'ясо, Ясмина ділиться її рецептами краси.
Р
Р
95825
520900 Р
470164
411906
через bigpicture.ru ? p=684331
Ясміна народилася в 1955 р. у Франції і виросла в Корсиці. Звісно, ми всі дивимося, як вона вдається виглядати так добре - і мати таке відмінне здоров'я.
«Не секрет тут. Я завжди їсти тільки органічні продукти харчування - до тих пір, поки він став модним. Я зволожу шкіру оливковою олією і нанесіть ріпаковану олію до волосся. Одного разу я використовую скраб з оливковою олією і цукром. Я їсть авокадо в день, я також їсти органічну рибу і м'ясо, Ясмина ділиться її рецептами краси.
Р
Р
95825
520900 Р
470164
411906
через bigpicture.ru ? p=684331
Вчені дізналися, скільки людей живуть після смерті
13 фільми з відомими скрученими сюжетами і непередбачувані закінчення