Батькам цієї дівчини вдалося вилікувати її екзему. А які жертви вони мали зробити!

А батьки Майя вперше зустрілися з екземою, коли їхня дочка була дочка. Лікарі зробили розчарівну діагностику і сказали, що запалення шкіри у вигляді скелястих плям, які практично повністю покривають організм дитини генетично невиліковний. Але варто платити данину батькам, які не хочуть відмовитися і боролися з недугою до останнього. Коли вона була 7, її мама почала гасити зв'язок між її екземними спалахами і її рідними звичаями дочки. Саме тоді батьки дівчини вирішили спробувати всі найбільш відомі дієти. Вегетаріанська система харчування, яка вибрала її занадто важкою для дитини, але все ж вирішив спробувати – і не вдалося!

«Це дуже важко дотримуватися дієти, але це навіть важче жити з екземою», - розповідає мама Майя. Після того, як перші результати стали помітними, і хвороба почала відступати, вся сім'я п'яти осіб повністю перейшла на вегетаріанську дієту. Близько 6 місяців, Майя, її батьки і її два молодших братів їсти тільки овочі і фрукти. У цей час шкіра дівчини практично повністю очищається, і її мама приймала, що вона побачила дитину без екземи вперше в її житті!

За два роки сім’ї змінили свої звички харчування. Сьогодні Майя щаслива і здорова 9-річна дівчина. З прийняттям нової дієти вона буквально переживає кілька дрібних спалахів захворювання кілька разів. І молодший брат, який діагностував аутизмом лікарями, став більш соковитим і менш ймовірним для рекуперації. Хоча на сьогоднішній день немає надійних доказів, що дієта допомагає в боротьбі з аутизмом, є вже деякі дослідження, що підтверджують це посилання. Зараз всі члени сім'ї сповнені здоров'я, сили, оптимізму та віри в майбутньому. Звісно, батьки Майи вважають, що не завжди можна дотримуватися дієти (наприклад, на сімейному весіллі або під час подорожі), але решта часу вони намагаються взяти їжу в контейнерах з ними. В цілому, всі члени сім'ї намагаються дотримуватися здорового харчування: пити свіжовичавлені соки, щодня їсти овочеві салати, фрукти і овочі. І кілька місяців тому сім'я переїхала з рідної Польщі в Таїланд, де вони мають їжу, які вони потрібні для здорового харчування цілий рік.

Звичайно, будучи вегетаріанським непросто, але живе з екземою набагато складніше. Дитяче здоров’я – це те, що мотивує родину, щоб піти на шлях! Не забудьте розповісти друзям, як протистояти труднощам і не дати навіть при серйозних захворюваннях. Завжди здоровий!

через takprosto.cc