843
Ви дізнаєтеся цю серію з тисяч! 10 Улюблені "Гелен і хлопці" Актори 23 років Пізніше
У 90-х роках слід пам'ятати культову французьку серію телевізорів «Гелен і хлопчики», яка вирушила божевільні мільйони дівчат. О, я пам'ятаю, що божевільна еуфорія! Моя сестра була додому від школи кожен день, щоб зробити його на початку нової серії. Наряди, зачіски, макіяж основних персонажів на наступний день стали вичавкою моди серед молодих людей. Херене і її друзі знали стиль.
Першу любов, сильну дружбу, болючі частини – всі пасови і радості, які ми відчували з ними. Французька чарівність, нешкідливий гумор, море оптимізму та позитивності, властивий цьому шедевру, залишили незрівнянну позначку на нашому серці.
Давайте подивимося, як наші улюблені актори змінилися і запам'ятовують минуле!
Не кажіть мені, що ви не пам'ятаєте цю картину! Після того, як навіть випустили гумку "Олен і хлопці" з таким обгорткою.
р.
Олена як Helen Rollet, 48
Ніколя як Патрик Пудеба, 44
Як Філіп Вассе, 49
Каті як Каті Андрійо, 45
Joanna як Rochelle Redfield, 53
Етєн як Девід Прут, 47
Габаритний зображення
Бенедикт (Bene) як Laura Giber, 47
р.
Крістіан (Cree-Cree) як Себастьян Рок, 42
Лелі як Лелі Меіньян, 47
р.
Себастьєн як Sebastien Curivo, 47
22 хвилини ностальгії ... Ми надаємо вашій увазі першу серію!
Дякую,
Що ви бачите?
Цікава річ виходить: імена деяких персонажів збігаються з іменами акторів, які виконують цю роль.
Якщо ви зацікавлені бачити, які актори гуртожитку були і стали, поділитися цією статтю з колегами.
через igenno.cc
Першу любов, сильну дружбу, болючі частини – всі пасови і радості, які ми відчували з ними. Французька чарівність, нешкідливий гумор, море оптимізму та позитивності, властивий цьому шедевру, залишили незрівнянну позначку на нашому серці.
Давайте подивимося, як наші улюблені актори змінилися і запам'ятовують минуле!
Не кажіть мені, що ви не пам'ятаєте цю картину! Після того, як навіть випустили гумку "Олен і хлопці" з таким обгорткою.
р.
Олена як Helen Rollet, 48
Ніколя як Патрик Пудеба, 44
Як Філіп Вассе, 49
Каті як Каті Андрійо, 45
Joanna як Rochelle Redfield, 53
Етєн як Девід Прут, 47
Габаритний зображення
Бенедикт (Bene) як Laura Giber, 47
р.
Крістіан (Cree-Cree) як Себастьян Рок, 42
Лелі як Лелі Меіньян, 47
р.
Себастьєн як Sebastien Curivo, 47
22 хвилини ностальгії ... Ми надаємо вашій увазі першу серію!
Дякую,
Що ви бачите?
Цікава річ виходить: імена деяких персонажів збігаються з іменами акторів, які виконують цю роль.
Якщо ви зацікавлені бачити, які актори гуртожитку були і стали, поділитися цією статтю з колегами.
через igenno.cc
Ця дівчина зарекомендувала всім, хто йога може практикуватися незалежно від розміру. . й
Що наші Fears Tell Us: 10 Найбільш поширених Phobias і їх вплив на Character