509
Ця дівчина зарекомендувала всім, хто йога може практикуватися незалежно від розміру. . й
Багато хто з нас стає самодостатньою через комплекси, які виникають у власних головах. Але насправді, іноді потрібно лікувати себе трохи простіше, з більшою любов'ю, то буде набагато менше проблем. Головний характер сучасного матеріалу називається Валерія. Вона була практикуючою йога близько 4 років, незважаючи на її вагу. Дівчина розміщує фотографії її навчання в Instagram, більше 50 000 людей вже підписалися на свій рахунок. Все це Валерія під одним загальним девізом: люди повинні любити себе незалежно від того, що. Дівчина чітко розуміє, де починаються самолюбні кінчики і наркозизм і самопізнання. Ми пропонуємо вам оцінити успіх Валерія в цій галузі.
Вона отримала великий баланс.
Валерія займає нас на шляху до красивих місць.
302843
Дівчина відмінно виконує позу дерева.
Насолоджуйтеся цим.
Він може стояти на голові.
До речі, ми згадували, що вона має кращі йога штани у світі?
І ось мультфільм версія Valerie ...
Добре, релаксація в кінці. . й
Я думаю, що є раціональне зерно в цій філософії. Якщо ви не приймаєте себе, як ви, то решта ви не подбаєте. Так ми заохочуємо людей полюбити себе, але не переборщити його. Ну, про Валерія та її навчання, ви можете розповісти друзям, натиснувши кілька разів.
instagram.com/biggalyoga
Вона отримала великий баланс.
Валерія займає нас на шляху до красивих місць.
302843
Дівчина відмінно виконує позу дерева.
Насолоджуйтеся цим.
Він може стояти на голові.
До речі, ми згадували, що вона має кращі йога штани у світі?
І ось мультфільм версія Valerie ...
Добре, релаксація в кінці. . й
Я думаю, що є раціональне зерно в цій філософії. Якщо ви не приймаєте себе, як ви, то решта ви не подбаєте. Так ми заохочуємо людей полюбити себе, але не переборщити його. Ну, про Валерія та її навчання, ви можете розповісти друзям, натиснувши кілька разів.
instagram.com/biggalyoga
Насолоджуйтеся, коли щось виправда з вод.
Ви дізнаєтеся цю серію з тисяч! 10 Улюблені "Гелен і хлопці" Актори 23 років Пізніше