Насолоджуйтеся, коли щось виправда з вод.

У мене є величезні монументальні скульптури завжди викликали справжній жах. Я думаю, що це щось величне про них, але й лякаю про них.

Останнім часом в Лондоні з'явилася скульптурна композиція, яка двічі на день робить всі громадяни, які пропускаються замерзанням на місці. Жителі Альбіон дивляться на захоплюючу картину: полонини Апокаліпсу з'являються з річкових вод при низькому припливі, які, відповідно до їх творця Jason Taylor, повинні нібито нагадувати людям глобальних змін клімату, викликаних безпосередньо шкідливим впливом людини на природу.

На базі Британського Парламенту, біля м. Вухолл.

Замість головок великогабаритних вантажівок видно масляні насоси, що символізують негативний вплив викопних палив на нашу планету.

Величезна статуя має просте ім'я - "Tide".

Огійські вершники представляють собою силу етиконів нафти, а діти на конях представляють майбутні покоління, які доведеться переробити переваги індустріалізації.

Там Тейлор також спеціалізується на створенні підводних музеїв.

Деякі з них гармонійно поєднуються в локальні екосистеми і стали невід’ємною частиною.

3610Р. 4200Р.

Щоб бути чесною, апокаліптична картина нашого майбутнього змусила мене відобразити. Я сподіваюся, що коли ви дивитеся на цю скульптурну групу, ви також думаєте про глобальні проблеми. Покажіть цей соціально значущий шедевр мистецтва до ваших друзів.

через igenno.cc