Навіть ті люди, які не люблять фотографувати, рано чи пізно дивляться на свій сімейний альбом і переглядають свої дитячі фотографії. Після того, як фотографія є великим винахідником, тому що разом з текстом паперу, спогадів, посмішок і все, що більше не можна повернути до майбутнього. Але, як виявилося, дитячі фотографії не тільки виглядають. Багато людей відтворюють фотографії, які приймають багато років тому. Коли ви це робите, ви не тільки пам'ятаєте минуле, але також весело, появляючи себе як дитину, і отримана нога іноді викликає відверті боти сміху. Ми запрошуємо Вас оцінити таку творчість з Інтернету.
Приходьте тут, мій маленький. р.
А спортивний майданчик виріс. На жаль, люди на фоні не змогли знайти. . й Або можливо, вони просто забули їх?8006142,00 гривня
Тепер виглядає трохи залякування. Це милий. Я, хлопчик, очевидно, вирощений.Що в дитинстві смішний, то для дорослого направлення до психічної лікарні! Друзі з дитинства. Р
На мій погляд, фон не те ж, і майже нічого не змінився!684081
Вони теж робили. До того ж, у ящику також було «дозволити» знайти. р.
Просто подивимося на неї. . й Дуже схожий. Привіт, що ці фотографії дійсно веселі. Я думаю, що ця ідея повинна бути прийнята якнайбільше людей. Якщо ви погоджуєтесь з вами, зв'яжіться з нами Давайте надихати людей разом!
через igenno.cc