816
18 Незвичайних Карти, які не відображаються в географії класі No8, які захоплюють мене самим. . й
Я не знаю про вас, але як дитина я завжди захищав географічні атласи, де країни, в залежності від різних метричних показників або розташування, були пофарбовані в різні кольори. З старшої школи я люблю малювати щось і фарбувати в контурній карті, а також стояти біля величезної карти світу на чорному борту і мрії, де я піду, коли я виросту. Багато води протікали з тих пір, але поганий адвентюризм і паління бажання подорожувати все ж живе в серці. Однак, шукаючи на картах стала нудною для мене. Що я не бачив?
Тим не менш, команда викопувала більше десятків карт, які будуть цікавіше бачити навіть дорослі. Це 18 найбільш незвичайних карт, які змінять ваш погляд на світ. Ви, ймовірно, не отримали цього класу географії. . й
Карта створеної в Imperial Japan, 1853 р.
Карта міст з населенням понад 100 000 жителів. У світі є 4,037 таких міст.
Карта світу скомпільована в Османській імперії 1803 р.
, Україна
Кількість населення карти.
802162
Карта світової релігії.
Орієнтовний розмір країн світу, що відповідають населенню, які будуть жити в них у 2050 році.
Роджер карта світу al-Idrisi - відомий арабський географ, складений в 1154 році за ініціативою Короля Роджер II Сіцилі.
Карта країн світу, забарвлених частотою вбивств.
Карта, що показує, де ви були, якщо ви зробили коп.
World map of Pomponius Mela, ранніх римських географів, 43 AD.
Вишуканий циліндричний проекція мера. Милосердя знайшов унікальний спосіб побудови нав’язливих графіків, в яких перебіг судна був зображений в прямій лінії, а азимути напрямків не спотворилися.
Карта астрономічного часу з годинниковим часом.
Карта частоти народження блондинки у світі.
Глобальна карта інтернет-користувачів.
Карта популярних видів спорту.
р.
Карта сайту
Карта показує, хто люди по всьому світу думають найнебезпечніші, 2013
Карта світу Абрахемом Ортельієм, автор першого сучасного географічного атласу, 1564.
Ваша дитина не схожа на уроки географії? Показати його деякі з цих карток. Я гадаю, язик і не схожий на об'єкт, як ручне видалення! Поділіться цим цікавими друзями.
через igenno.cc
Тим не менш, команда викопувала більше десятків карт, які будуть цікавіше бачити навіть дорослі. Це 18 найбільш незвичайних карт, які змінять ваш погляд на світ. Ви, ймовірно, не отримали цього класу географії. . й
Карта створеної в Imperial Japan, 1853 р.
Карта міст з населенням понад 100 000 жителів. У світі є 4,037 таких міст.
Карта світу скомпільована в Османській імперії 1803 р.
, Україна
Кількість населення карти.
802162
Карта світової релігії.
Орієнтовний розмір країн світу, що відповідають населенню, які будуть жити в них у 2050 році.
Роджер карта світу al-Idrisi - відомий арабський географ, складений в 1154 році за ініціативою Короля Роджер II Сіцилі.
Карта країн світу, забарвлених частотою вбивств.
Карта, що показує, де ви були, якщо ви зробили коп.
World map of Pomponius Mela, ранніх римських географів, 43 AD.
Вишуканий циліндричний проекція мера. Милосердя знайшов унікальний спосіб побудови нав’язливих графіків, в яких перебіг судна був зображений в прямій лінії, а азимути напрямків не спотворилися.
Карта астрономічного часу з годинниковим часом.
Карта частоти народження блондинки у світі.
Глобальна карта інтернет-користувачів.
Карта популярних видів спорту.
р.
Карта сайту
Карта показує, хто люди по всьому світу думають найнебезпечніші, 2013
Карта світу Абрахемом Ортельієм, автор першого сучасного географічного атласу, 1564.
Ваша дитина не схожа на уроки географії? Показати його деякі з цих карток. Я гадаю, язик і не схожий на об'єкт, як ручне видалення! Поділіться цим цікавими друзями.
через igenno.cc
Це були найбільш позитивними пострілами в дитинстві: історія радянських фільмів.
Батькам цієї дівчини вдалося вилікувати її екзему. Але які жертви вони повинні зробити?