497
15 текстових повідомлень, які зроблять всіх сміятися. Коли жінка логіка відповідає чоловічій логіці, не можна протистояти!
Чоловіки завжди важко зрозуміти жінок, так само як жінки важко зрозуміти чоловіків. Наша логіка така, що іноді здається, що ми абсолютно різні істоти. Жінки з Венери та чоловіків з Марса. Проте, ми не можемо зробити один одному. І різниця тільки збільшує привабливість між сексами.
Редакційна колегія пропонує Вам 15 яскравих SMS-повідомлень, в яких чоловічі та жіночі елементи чітко війшли. Результат цих діалогів важко передбачити. Але результат буде таким же – після читання їх ви отримаєте багато позитиву!
Я думаю, що кожен міг визнати себе в цих чудових листках. Такі діалоги цінуються через їх правдивість. Якщо вам подобається читати їх, то обов'язково поділитися цими смішними SMS з друзями.
через igenno.cc
Редакційна колегія пропонує Вам 15 яскравих SMS-повідомлень, в яких чоловічі та жіночі елементи чітко війшли. Результат цих діалогів важко передбачити. Але результат буде таким же – після читання їх ви отримаєте багато позитиву!
Я думаю, що кожен міг визнати себе в цих чудових листках. Такі діалоги цінуються через їх правдивість. Якщо вам подобається читати їх, то обов'язково поділитися цими смішними SMS з друзями.
через igenno.cc
14 мами, які довели, що материнство не є перешкодою
Саудовий чоловік встановив холодильник з їжею на вулиці. Причина цього дуже рухається!