484
14 мами, які довели, що материнство не є перешкодою
Кожна мама мріє про повернення її колишньої форми в перший місяць після пологів. Але нехай стикається з ним. Прогулянка в тренажерному залі, коли у вас є дитина в руках, часто складне завдання. І з появою крихти додається багато неприємностей: потрібно дивитися після малюка, годувати його, ходити, очищати іграшки, розсіяні навколо будинку і сну на краще 3 години на добу. Тому мама, як правило, не сидять ще.
Однак дитина не завадить доглядати за собою. Ці красиві спортивні мами є доказом цього! Вони, як ніхто інший, знають, що ви можете чудово поєднувати батьківські обов'язки і спорт. Ці красуні щасливі поділитися фотографіями на сторінках Instagram, щоб надихнути інших жінок до таких невеликих досягнень. Я люблю їх!
2 в 1
А діти щасливі, і мама красива і здорова!
Херсон
Не завадить.
У мене був відпочинок!
Здійснити дочку правого ставлення до здорового способу життя.
Маленький гантелі.
2164930
Сім'я. . .
У здоровому тілі здоровий розум!
Після того, як ці постріли важко знайти прикус для вашої лізики, навіть якщо ви мати багато дітей. Поділіться цими натхненними фотографіями з усіма молодими мамами.
через igenno.cc
Однак дитина не завадить доглядати за собою. Ці красиві спортивні мами є доказом цього! Вони, як ніхто інший, знають, що ви можете чудово поєднувати батьківські обов'язки і спорт. Ці красуні щасливі поділитися фотографіями на сторінках Instagram, щоб надихнути інших жінок до таких невеликих досягнень. Я люблю їх!
2 в 1
А діти щасливі, і мама красива і здорова!
Херсон
Не завадить.
У мене був відпочинок!
Здійснити дочку правого ставлення до здорового способу життя.
Маленький гантелі.
2164930
Сім'я. . .
У здоровому тілі здоровий розум!
Після того, як ці постріли важко знайти прикус для вашої лізики, навіть якщо ви мати багато дітей. Поділіться цими натхненними фотографіями з усіма молодими мамами.
через igenno.cc
Жах глобального потепління на одному малюнку. Невидима доля полярних ведмедів. .
15 текстових повідомлень, які зроблять всіх сміятися. Коли жінка логіка відповідає чоловічій логіці, не можна протистояти!