На курсорному погляді можна здатися, що це візерунок або вишивка. Але правда була несподіваною!

На перший погляд не так легко зрозуміти, що насправді зображено на фото. Але, шукаючи уважно, ви помітили вікна, балкони, лоджії ... Ці апартаменти! Однак, дивлячись на ці ваги, вони повинні бути названі спортсменами.

Фотографії показують житлові площі Гонконгу. Територія цієї спеціальної адміністративної області Китаю невелика, в той час як населення величезна. Тож ми повинні будувати такі величезні будівлі, щоб забезпечити житло для місцевих мешканців.

Так, спальні зони тут виглядають депресування.

1412732

Вид з вікон на будинок навпроти. . й

Чи мешканці цих будинків коли-небудь бачать сонце?

Характеризується, що навіть на вікнах верхніх поверхів є бруски.

Я можу уявити черги ліфта, коли кожен дрочить працювати вранці.

Не можна сказати інакше.

р.

До речі, в деяких таких багатоповерхових будівлях є особливо бюджетні квартири, які навіть не мають вікон!

Всередині є тільки необхідні речі. Ночівля і назад до заводу.

р.

У нас є кращі умови для студентів гуртожиток. . й

р.

Що це таке кімната або камера? Соціальний корпус страшний.

Побачивши його, це гріх скаржаться на вашу квартиру.

Ви не можете бути ревнощі цих умов. Тим не менш, у наших мегаполісі вони починають будувати такі масиви - антілли. Я сподіваюся, що розробники все ще мають достатню кількість інтелекту, щоб не згинати палицю і не будувати такі нескінченні висотні. На відміну від Гонконгу ми не маємо таких проблем з територією.

Якщо ви вражені цими фотографіями, поділіть їх своїми друзями. Не скаже, що ніхто не скаже,

через igenno.cc