754
Після кесаревого розтину жінка потрапила в кому. Але коли вона почула малюка кричу, що сталося диво. . й
Зробивши дитину, ймовірно, щасливий день у житті батьків. Це абсолютно новий етап у відносинах молодої пари. Але для Shelly і Jeremy Coley, цей прекрасний захід перетворився в загальний пекл.
Після кесареану, їх малюк Риблан залишився непристойним, але її мама Shelly впала в кому.
Кілька годин після пологів жінка ще несвідома і не показала ніяких ознак життя.
Уся сім'я променена і провела своїх кулак для здоров'я Shelley, сподіваючись, що незабаром вона буде відновлена і зможе побачити її малюка. Лікарі не давали шансів. Тоді один з медсестерств прийшов з блискучою ідеєю!
Медсестра знає від власного досвіду, що доторкнувшись до новонародженого малюка. Вона раптом думала: «Що таке принцип працює для Shelly? Лікарі кладуть дитину в руках матері. Судденно Рилан розірвав у сльози і - oh дива! Shelley Coley показує ознаки життя.
Через кілька днів Shelly отримала міцність і повернулася до нормального життя!
"Доктори думають, що дитяче крі зробило мене боротися за життя", - каже Shelley.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Не думати, що я не пов'язаний, просто дивитися це відео.
На щастя, речі пішли добре в кінці і сім'ї Коклі дуже вдячні. Історія нашої історії дійсно надихає! Розкажіть ваші друзі про цей дивовижний захід.
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Після кесареану, їх малюк Риблан залишився непристойним, але її мама Shelly впала в кому.
Кілька годин після пологів жінка ще несвідома і не показала ніяких ознак життя.
Уся сім'я променена і провела своїх кулак для здоров'я Shelley, сподіваючись, що незабаром вона буде відновлена і зможе побачити її малюка. Лікарі не давали шансів. Тоді один з медсестерств прийшов з блискучою ідеєю!
Медсестра знає від власного досвіду, що доторкнувшись до новонародженого малюка. Вона раптом думала: «Що таке принцип працює для Shelly? Лікарі кладуть дитину в руках матері. Судденно Рилан розірвав у сльози і - oh дива! Shelley Coley показує ознаки життя.
Через кілька днів Shelly отримала міцність і повернулася до нормального життя!
"Доктори думають, що дитяче крі зробило мене боротися за життя", - каже Shelley.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Не думати, що я не пов'язаний, просто дивитися це відео.
На щастя, речі пішли добре в кінці і сім'ї Коклі дуже вдячні. Історія нашої історії дійсно надихає! Розкажіть ваші друзі про цей дивовижний захід.
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Цей фотограф створив унікальний проект, щоб допомогти бездомних собак знайти власників.
Це те, як краса хамстерів змінилася понад 100 років. Спробуйте подивитися відео і не посміхатися!