Цей фотограф створив унікальний проект, щоб допомогти бездомних собак знайти власників.

Я не знаю про вас, але мій серце мучить, коли я бачу бездомних тварин на вулиці. Я відразу ж натерти гроші в кишеню, щоб піти в магазин і купити вагбонд ковбасу. Я хочу зробити цей світ трохи краще.

Але Суспільство добробуту у США є глобальним і має більш високі цілі. гуманітарна громада вирішила підходити до серйозної проблеми муттонів творчо.

Вони створили блискучий фотосет з бездомними квадроциклами, щоб допомогти їм знайти власників. Добре, хто може протистояти ці милі хлопці? Я поплавився в хорошій посмішки.

Цей фотограф створив унікальний проект, щоб допомогти бездомних собак знайти власників.

531760

Цей фотограф створив унікальний проект, щоб допомогти бездомних собак знайти власників. р.

Що таке чарівність, запакуйте мене відразу! До ваших друзів також доглядати за тваринами, які розводять вулиці? Поділіться цією прохолодною ідеєю з друзями, і, можливо, скоро собаки у вашій задньому дворі будуть мати новий будинок.

через igenno.cc