11 смішних речей батьків до своїх дітей

Не знаю краще, ніж батьки дошкільників, які іноді лежачи – це єдиний засіб сальвації. І вони приходять з більш і більш страшними, з якими вони іноді керують своїм дітям. На сайті було зібрано смішні реальні сповідання, які вони поділилися один з одним в соцмережах.

1,1 км Коли моя дочка була маленька, я переконана її, що лежачи з'являються червоні крапки. Вона працювала, і я знаю за те, що коли деякі лежаки вийшли з неї, її рука мимоволі розтягнула, щоб покрити її чолом.

2,2 км Коли улюблена іграшка сина (кілька) мій син пішов з батарейок, я сказав йому, що жодні інші іграшки були продані в магазинах, і не вдалося замінити їх.

3. У На фермі виросло мій гуртожиток. Її батьки переконали, що телевізор може працювати тільки в дощі. Вона вірила, що дуже довго.

4. У Я розповіли про те, що для кожної людини був ліміт 10000 слів. Якщо людина перевищила цей ліміт, вони втрачають фізичну здатність говорити до наступного місяця. Коли мій батько втомився від мого чаттера, все, що йому було б сказати, «Чи обережно». Ви вже витратили 9,000 слів. Я відразу замкнувся.

5. Умань Ми зуміли годувати нашу дочку рибу, звинуючи її «Аргентинське куряче». Цей трюк відмінно працював до тих пір, поки мій бабуся прийшов і перевернув нас. Дякую, Бабця.

6. Жнівень Grandpa - сказав мій пуховик підключається до мене з особливою трубкою. Якщо я забираю мій навель і відірваю його, то мій бат знепаде. Всі

7. Про нас Моя мати використовується, щоб сказати, що якщо ви їсти достатні овочі, в деякій точці вони будуть смакувати як цукерки.

8. У Я показав мій син, що якщо він не навчився читати, він втратив голос. Так сталося, що незабаром він став і харею. Він був настільки страшним, що він став першим студентом у своєму класі, принаймні у читання.

9. Навігація Моя мама розповіла про те, що інтернет-фея з'являється в інтернеті точно шість годин.

10. Коли мій мама прийшов, щоб забрати мій брат з дитячого садка, вона завжди просила вчителя докладно, що він зробив протягом дня. Тоді на шляху додому вона обговорювала свою поведінку з братом, стверджує, що вона переглядала його на спеціальному телеканалі.

11. Коли я був маленьким, і ми пішли в магазин, мій мама сказав: "Що ви доторкнулися щось тут, кошеня гине десь."

через змішуватиstuff.ru/archives/89966