Цей байкер нічого не схожий на інші. Це те, що він зробив до кота, він врятував!

Пат Додія, 32, як справжній велосипедист, любить незалежність і свободу. І він не може жити без подорожей і всіляких пригод. Чи може він зацікавив, що маленька тварина допоможе йому виглядати на нехарактичному в'язанні до когось? Під час подорожі хлопець врятував кошеня і тепер не може навіть уявити своє життя без маленького друга. І кішка пощастила: він залишився живим і отримав можливість подорожувати по країнах з прохолодним власником.

Хто говорить всіх велосипедистів?

Додія зустрілася з новим другом на шляху від Каліфорнія до Невада.

Цей байкер нічого не схожий на інші. Це те, що він зробив до кота, він врятував!

Я повернувся назад від Born Free show. Коли я зупинився на станції, я помітив цей бідний хлопець. Він чітко потрібна допомога. й

"Кошеня вкрита опіками."

Цей байкер нічого не схожий на інші. Це те, що він зробив до кота, він врятував! р.

«Я взяв кота до ветеринара. Через кілька днів, рудоволосий відновлюється. В цей короткий період часу я так звик до тварини, що я не можу уявити життя без неї.

Цей байкер нічого не схожий на інші. Це те, що він зробив до кота, він врятував! р.

«Кішка зараз подорожує з мене. Коли ми на дорозі, він просто сидить в моєму жилеті. Я люблю спокій.

Додія назвав його очищеним другом партії Cat. Ще одне ім'я просто не підійме його.

І Додія не так сувора, як вона здається на перший погляд.

Я поважаю людей, які врятують невинних тварин. Додія встановлює великий приклад доброти. Якщо вам сподобалося історію байкер-рятувальника, поділитися своїми друзями.

через igenno.cc