790
Здається, що цей міст просто зникає під водою. Але це насправді набагато цікавіше. . й
У світі є багато дивовижних архітектурних проектів, які ви іноді дивитеся: як люди думають про це? Сьогодні ми хочемо розповісти про ще одне дивовижне створення розуму людини. Ми будемо говорити про Øresund Bridge, який з'єднує датський капітал Копенгаген з шведським містом Малмо.
Це дивовижне створення. Одна секція мосту просто зникає під водою. Уявіть, що ваш автомобіль над мостом і раптом ви повинні піти під водою. Це не дуже велика угода, ви просто вводите в тунель, але масштаб цієї структури дійсно дивовижна. . й
1 липня 2000 р.
Проект належить датському Георгу Ротну.
Довжина місту становить 8 км, після чого ще 4 км простягається тунель в який переходить цей міст.
Для того, щоб стати тунелем, був створений штучний острів.
р.
Матеріал для створення острова піднімався з дна моря.
Більшість бетонного тунелю було побудовано на землі і переїхали на ділянку.
Що таке диво сучасної архітектури!
Габаритний зображення
Я думаю, що це неймовірно крута ідея. Мости, що дражають під водою. Якщо вам сподобався цей проект, поділіться матеріалом з друзями та знайомими, нехай якомога більше людей можна дізнатися про будинок!
через igenno.cc
Це дивовижне створення. Одна секція мосту просто зникає під водою. Уявіть, що ваш автомобіль над мостом і раптом ви повинні піти під водою. Це не дуже велика угода, ви просто вводите в тунель, але масштаб цієї структури дійсно дивовижна. . й
1 липня 2000 р.
Проект належить датському Георгу Ротну.
Довжина місту становить 8 км, після чого ще 4 км простягається тунель в який переходить цей міст.
Для того, щоб стати тунелем, був створений штучний острів.
р.
Матеріал для створення острова піднімався з дна моря.
Більшість бетонного тунелю було побудовано на землі і переїхали на ділянку.
Що таке диво сучасної архітектури!
Габаритний зображення
Я думаю, що це неймовірно крута ідея. Мости, що дражають під водою. Якщо вам сподобався цей проект, поділіться матеріалом з друзями та знайомими, нехай якомога більше людей можна дізнатися про будинок!
через igenno.cc
7 Old-Fashioned Знайомства Хати, які повинні стати здоровим знову
Ця собака вирішила втекти з злих майстрів. Але що сталося в 48-й секунді змушує всіх крісел. й