7 Old-Fashioned Знайомства Хати, які повинні стати здоровим знову

Неприємний факт зміни традицій знайомства з часом. Багато хто з них стають старомодними і безперечними, або повністю забутими. Він завжди був таким, що він продовжить, нічого не змінить.

Але я особисто хочу відреставрувати деякі романтичні звичаї, незважаючи на їх старомодність. Молоді люди, які приймають приклад від літніх людей!

До недавнього часу всі дати не були завершені без таких точок:

1,1 км Квіти з першої дати

Невеликий букет квітів вже є проявом великої поваги жінці, яку ви попросили на дату. З повагою, що виникають сильні стосунки.

2,2 км Ніцца дата наряд.

Я за свободу стилю: що вам подобається, носити. Але, можливо, це занадто багато, коли вони приходять на дату, наприклад, в баскетбольних шортах і футболці. Вам необхідно поважати свого партнера, просто заповнивши більш-менш пристойно.

3. У Танцююча музика

Я не знаю про вас, але я не люблю клуби, де люди не люблять танцювати, вони просто показують їх прохолоду. Я раджу взяти кохану людину до романтичного місця, де музиканти грають живу музику. Поведи мене, атмосфера відрізняється.

4. У Чистий розуміння того, що ви хочете і очікуєте

Ми завжди раді запросити партнера про статус відносин, особливо якщо це просто розпочато. «Що очікувати від відносин?» Ви повинні мати чітку ідею, як ви відчуваєте, і не йдете з потоком для задоволення.

5. Умань Маленькі романтичні жести

Для того, щоб приїхати з маленького хімелю або залишити цікаве повідомлення на голосовій пошті завжди дуже романтично. Так ви даєте чіткий сигнал, завдяки якому людина розуміє, що він цікавий для вас.

6. Жнівень Відключення пристроїв зв'язку для тихого спілкування

Немає обговорення! Ви можете поговорити по телефону пізніше.

7 Old-Fashioned Знайомства Хати, які повинні стати здоровим знову р.

7. Про нас Немає сексу на першій дати.

Деякі чоловіки і жінки йдуть на дати тільки для сексу. Вона звучить silly і навіть страшно, але дійсно багато людей не потрібні подальших відносин. Я не зможу з цим фактом.

Я дуже старий. Я не розумію, як романтичні дати можуть піти без тих крутих моментів. Якщо ви погоджуєтесь з нами, поділіть статтю з друзями. Цікаво почути свою думку.

через igenno.cc