У Китаї виробники програмного забезпечення для створення веселої атмосфери

р.

За даними китайського інформаційного порталу China.org.cn, китайські програмні компанії рекрутують спеціальні дівчата для затримання та підвищення моральності своїх програмістів, які діють як офісні люстри. Вони повинні заважати працівників і створити «холодну атмосферу», відповідно до повідомлення.

HR-менеджер одного з компаній, які практикують цей спосіб вдосконалення корпоративної культури, стверджує, що їх компанія переважно використовує чоловічих програмістів, які дуже погано соціалізовані і не спілкувалися один з одним. У офісі з’явилися три життєрадісні дівчата, ефективність та мотивація працівників.

У зв'язку з повідомленнями та фотографіями, дівчата затримують програмістів на робочому місці, спілкуючись з ними, служать супутниками в іграх (наприклад, в пінг-понг), і навіть візьмуть замовлення на доставку їжі з канятнадцяти компанії на робоче місце.

Коментарі до публікації на Facebook варіюватися. Деякі звинуватили такі компанії блатетичних сексізмів і запропонували, чи запропонують компаніям, які переважно жінки, наймають чоловіків, які заважають їх. Деякі пропонують більше жінок програмістів. Інші пояснюють, що в Китаї, через історично сформовану традицію, чоловіки близько 20% більше жінок – крім того, є менше жінок серед програмістів, ніж чоловіків.

Деякі коментатори не відмовляться від роботи в такій атмосфері. А ти? Ви любите такі дівчата в офісі? Я дівчина. Я не працюю в офісі. Я чудово соціалізований і так голосував 1440 осіб. 293 р. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,

Джерело: geektimes.ru/post/262358/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное