590
Виробництво водню з машиною на дереві
Виробництво водню з води - це енергозберігаючий процес. Щоб звільнити водню, потрібно провести 3-4 рази більше енергії, ніж ми потім отримуємо від вихідного водню. З цієї причини автомобілі паливних цехів є складними і дорогими ($ 60,000), а виробництво водню і зберігання є промисловість, яка навряд чи може стати основною в найближчі десятиліття.
Тут я хочу розповісти про можливі шляхи отримання водню за допомогою автомобільного газового генератора і його пов'язаного використання для водіння автомобіля на дровах - тим самим збільшуючи потужність двигуна і зменшення споживання деревини.
Де отримати енергію для розщеплення води
Під час експлуатації автомобільного газогенератора виділяються багато тепла. В середньому, при спалювання 1 кг деревини (середні дані) 4 кВт енергії вивільняється. Чотири Жигулі на годину опіки від 20 кг деревої, газу 24 - від 35 кг.
Температура газу після реактора становить близько 900 градусів, при виході бункера становить 100-400 (по бункеру відкидає тепло в атмосферу).
З самого себе я кажу, що під час випробування мого чотири на дровах метр від газового генератора, тепло стоїть як біля червоно-гарячої буржуазії. В цілому тепло виділяється в атмосферу багато. Крім того, ми зобов’язані охолоджувати газ до максимального, також вимушено відварити кілват тепла в атмосферу.
Ви можете використовувати цю енергію корисно, виготовивши водню з ним.
Це допоможе нам прасувати стружки або старі апаратні засоби (напої, болти, горіхи).
Зняття тепла з стін газового генератора (це можна зробити як з зовнішньої сторони, так і з внутрішньої сторони), робимо 2 корисні речі - охолодити кінцевий газ, який повинен ввести двигун якомога холодним (для заповнення циліндрів багатою сумішшю) і при цьому збільшити відсоток корисного газу в суміші.
Нагрівальна вода до стану перегріву пари (тести в СРСР для газових генераторів з водопостачанням показали, що оптимальна температура становить 300 градусів), пропускають її через будь-який залізо. Бажано, щоб він був дрібно нарізаний - оптимальний розмір «подрібнювача». Це пов'язано з поверхневою натяжною зоною (великі муки погано).
Кисень любить праску, проходячи через неї надігруту пару, проціджуємо киснем на прасці і отримуємо велику кількість розтопленого водню. Гідроген йде через труби в карбюратор змішування з газом з дерева.
Ракета дуже просто - при русі, автомобільні коктейлі і коробка з іржавими апаратними шейками, що проповідують іржі внизу - все, що потрібно зробити, це кип'ятити м'яч в нижній частині для полоскання або миття.
Навіть невелике збільшення корисного газу в складі деревини газ значно підвищить потужність двигуна.
Це склад корисного газу, який смоктати двигун.
метан 1-4%
Вуглецевий оксид 16% Р
Гідроген 13%
Решта баластних газів заражається вуглекислим газом близько 5%, азотом 50-60%.
Ми бачимо, що близько 30% корисного газу, решта 70% йде на відходи двигуна, що займає зайве місце.
З цієї причини деревно-пожежні автомобілі (у статті розглянуто виключно дерево, як паливо, не врахувавши вугілля або камінь, все інше) втрачають до 35% електроенергії з бензину.
Тепер ми можемо збільшити кількість корисного газу.
Але знову є деякі "приблизні". Справа в тому, що велика кількість водню шкідлива для поршнів. Гідроген - газ з дуже швидкою пропагацією полум'я передній 5-6 разів швидше, ніж метан. Метан «повільно» висвітлює з цієї причини, коли передача автомобіля до метану, потрібно встановити ще раніше запалювання, ніж на бензині не менше 10 градусів, інакше деякі метану спалять не в циліндрах, але в вихлопних трубах.
Гідроген, навпаки, хороший для створення водню бомби з швидкою деструктивною дією, але впливає на двигун погано - мікротрікси в поршневих і інших частинах.
Я підняв це питання у зв'язку з російськими академіками, і вони привели мене до ідеї покриття двигуна з наноматеріалами зсередини. Деякі з них розвивалися суміші, які покривають деталі двигуна з захисною плівкою, які можуть допомогти захистити двигун внутрішнього згоряння від руйнівних властивостей водню. Але ця теорія ще не була перевірена на практиці - якщо будь-який з читачів знає про способи, які використовуються для захисту від такого ефекту - писати.
Я чекаю на деякі корисні поради.
Джерело: geektimes.ru/post/262372/