636
Чи знаєте ви, що прихована підземелля біля Камені?
З кожним роком вчені по всьому світу знаходять більше і більше міфів, які роблять історію нашої планети ще більш плутаним.
Цього разу таке грандіозне відкриття в Англії. Британські археологи виявили так звану другу кам'яну хенду – комплекс понад 90 каменів, розташованих у формі літери С.
Камені знайшли 3 кілометри від відомого Stonehenge. Як виявилося, вони знаходяться під поверхнею землі на глибині близько 1 метра, досягають висоти близько 4,5 метрів і лежать на їх боці.
Пам'ятники розташовані вздовж південного східного краю Даррингтонських стін - найбільш відомий кам'яний вік поселення, який знаходиться в 3 кілометрах від Каменінге і був побудований одночасно з ним.
Підземний кам'яний енд був відкритий за допомогою спеціального радіолокаційної техніки. Учені, які виявили себе, називають її «повагою» і вірять, що подібні структури не можна знайти в світі.
(доб. 3)
На наших носіях близько 4000 років збудували пам'ятники одного з найбільших кам'яних пам'яток. Це абсолютно новий тип будівлі для нас, і його масштаби дійсно вражає. Ми вважаємо, що спочатку будівля була своєрідною арени для виконання ритуальних дій – ці камені виглядають як театральна сценарія, мета якої – вразити глядача.
Керівник відділу досліджень Vince Gaffney.
Знайди ще не було викопане, але дослідники впевнені, що ті ж моноліти використовували для будівництва, як для Stonehenge.
Камені були приховані підпілля щонайменше тисяч років. А їх відкриття – це справді грандіозна подія, яка, як ми впевнені,Веб-сайт, Це буде принести більше міфів і питань.
Дивитися також:
Чи знаєте ви, що прихована під головками Великодня?
7 захоплюючих міфів, які harbor Lake Baikal
на сайті www.adme.ru/svoboda-puteshestviya/7-zahvativayuschih-zagadok-kotorye-tait-v-sebe-ozero-bajkal-1011960/
6 хв Тексти пісень, а це означає: Що я хочу, щоб весілля
Тексти пісень, а це означає: Давайте мені їсти в миру!