6 хв Тексти пісень, а це означає: Що я хочу, щоб весілля

Це люди, які віддають перевагу навчанню від своїх помилок. На роботі, в сімейних відносинах, ми постійно заповнюємо бампи і, тільки шукаючи в минулому, ми бачимо, що це можливо зробити щось абсолютно різним.

Автор цієї статті ділиться неоціненним досвідом про те, що всі пари і ті, хто просто збирається ввести в союз, повинні знати. Ми вВеб-сайт Ми вважаємо, що такі речі корисні для того, щоб дізнатися якомога швидше.

1,1 км Безумовне і нескінченне кохання для партнера не буває. Вашої дружини не ваша дитина, але партнер, людина, з якою ви готові провести решту вашого життя. Не існує гарантії того, що ви будете любити цю людину щодня ( місяць, рік), а не існує гарантії, що вони будуть відчувати себе однаковим.

Коли речі були міцними, я був стурбований тим, що наш шлюб був розпад. Що таке любов ми будемо говорити про те, що ми так страшні один одному?

Сім'я терапевт пояснила нам, що немає вічної любові, не можна постійно перебувати на вершині почуттів і емоцій. Тоді щось натискається в голову: ми можемо залишатися щасливою сім'єю навіть в тих моментах, коли ми не згорнемо з любов'ю. Так, ви повинні постійно підштовхуватися один одному, працювати над відносинами, навіть після 5, 10, 15 років шлюбу.

2,2 км Перші два роки після пологів можуть бути найскладнішим періодом. Не дозволяйте йому бути моделлю для майбутніх відносин. У житті людей, які хочуть мати сім'ю. Але в той же час, це дуже складний і складний період: Ваше життя і звичний спосіб життя повернеться вниз, ви зупините отримувати достатньо сну, навіть ваше мислення буде змінюватися.

Всім раджу звертати увагу на відносини, і це не буде просто. Але це дуже важливо, щоб не пустити цей непростий період стати моделлю для ваших відносин з дружиною. Не дозволяйте перезапуску тримати вас, спокійно обговорювати проблеми і навчатися терпіння. Отримати допомогу і підтримку від ваших близьких, спробувати бути краще. Але ні в якому разі не будувати ваші майбутні відносини з відступами і небезпекою.

3. У Ви не завжди будете мати активного сексуального життя. Неважливо, скільки ви любите його, це не буде стільки, скільки вам сподобається. Незабаром або пізніше ви знайдете, що два з вас не будуть відповідати. На жаль, не існує цікавих порад, щоб допомогти вирішити цю ситуацію, але одне, зрозуміло: охолодження сексуальних відносин є вашої загальної проблеми.

Не потрібно займатися сексом, коли ви не хочете, але спробувати зробити все можливе, щоб відновити бажання: проконсультуйтеся з терапевтом, читайте історію любові, поділитися фотографіями. Увімкніть свою фантазію, але не дайте.

Що, якщо ви є однією з найбільш бажань? Чи не стане ексторіоністом, це тільки погіршить ситуація. Найкраще, що ви можете зробити, знайти інтимну інформацію в інших повсякденних речах. Дивитися в руках шоу, варити разом, викликати протягом дня, доторкнутися один - ці моменти дуже важливі, вони життя.

4. У Не забудьте порадувати вашу половину приємними маленькими речами. І це не про подарунки, квіти або чарівний секс. Частіше час. Про те, як ти хочеш почути голос. Або купити улюблені файли cookie на шляху додому - просто, щоб зробити його красивим.

Що звучить досить легко. Я сам виріс у суворій сім'ї, де не було прийнято говорити про різну ніжність, але якщо вона приносить задоволення дружинам, то чому не? Я люблю висловити свої почуття і поділитися ними. Щасливий шлюб складається з безлічі щасливих моментів. Так як один раз щось романтичне приходить до розуму, не зупинятися, робити це. І ви не пошкодуєте його.

5. Умань Ніщо не може стати особою, яка не хоче працювати над відносинами. Правда, незалежно від того, скільки одного партнера працює на шлюбі, незалежно від того, скільки лікування вони приймають, шлюб не може вижити без спільних дій.

У більшості неспроможних шлюбів, як правило, тільки одна людина дійсно намагається зберегти його, а інша людина не бере ніякої дії. Вони не можуть навчатися. Чи не хочу нічого внести в відносини. У будь-який час вони просто віддали.

Навіть страшна правда: вам потрібно бути пацієнтом і дати вашій половинці йти на безкоштовний рейс, дозволяючи виловити в потрібний час. Іноді ви будете занадто багато роботи, іноді ви будете занадто багато роботи, але в кінцевому підсумку ваш загальний внесок все ще буде рівною. Після того, як катер не буде плавати, якщо ви ввійдете на одну сторону тільки.

6. Жнівень Ніколи не сперечатися над тим, хто робить більше: той, хто сидить вдома з дитиною або тим, хто працює. Не запустіть цю дискусію, немає переможця. Ви не можете бачити, що ваш партнер не може бачити. І ти працюєш ти. Ви можете висловити свою незадоволеність, якщо є проблеми і здається, що все впало на плечі, тому спробувати допомогти один одному.

Але не варто орієнтуватися на те, хто робить вас самим. Оцінюйте роботу вашого партнера, навіть якщо ви не можете бачити результати з власними очима. Скажіть вам, щоб він. прямо зараз.

www.danymichel.com.br/