15 мудрих думок легендарного Бориса Гребенщикова

8 вересня 2015 року в рамках Ukrainian version of GQ відбулася церемонія нагородження «Персон року». Музиканти року за публікацією стала лідером акваріума Бориса Гребенщикова. Навчитися йому до Індії: хто любить його дуже багато, і хтось лікує його з обережністю. Багато хто вважає його сучасним та духовним вчителям. BG надає багато інтерв'ю та ділиться думками та світоглядом.

Веб-сайт З насолодою публікує вибір життєздатних і мудрих відповідей Бориса Борисовича.

Коли ви зупините виправлення інших людей і почати виправлення себе, ви дізнаєтеся, що немає проблеми. У кожного є лише проблеми, які його розуміли. Коли ми говоримо про любов, ми зазвичай маємо на увазі, щоб захопити його власноруч і їсти його і заблокувати його в коробку. І любов не слід заблокувати, але досить відкрити. Любов не зв'язується з собою, але щоб дати йти. Вентилятори? Вони стають меншими. Я вже став пам'ятник Крилову. Що таке значення пророкових мозаїв? Для мене фігура 50 (років), що 40 не у всіх важчих. Я вивчав математику і я можу сказати вам, що всі номери однакові. Слово «проблем» дуже небезпечне. Ми кажемо, що «проблемний» означає те, що дуже важко, неприємний і нерозчинний. Якщо ми підходимо до «проблемного» коли ми повні здорової енергії, це не буде проблемою, але завдання, яке буде захопливим для вирішення. Якщо ви боїтеся втратити, ви ще не знайшли. Коли ви знайдете його, ви заспокоїте. Тому що життя є таким, що ми не можемо втратити. П'ятий потрапляє в свою кишеню, старий вік крадає красу, хвороба крадіжає людей. І ми так неспроможні з усіма в'язницями, законами, кремами, гонщиками. Життя як взуття: чим ближче, тим комфортніше. Може бути гірше зовні, але все всередині велике. Коли ви допоможи, ви повинні діяти як Біблія. Головний герой навчає щось, як це: нехай ваша ліва рука знає, що ваша права рука робить. Перекладений російською мовою, це означає: якщо ви робите щось, нехай спокійно про це. В іншому випадку ваша допомога є нульовою. Любов - чарівник, який витягне чоловіка з власної капелюхи. Я не практикую будь-яку спеціальну практику, щоб очищати карма. Як і будь-яка нормальна людина, я не піклуюся. Ви можете піти в монастир і очищати себе, або ви можете піти на щоденну рутину. Якщо кожен очищає карма, яка буде ремонтувати дороги? Ідея полягає в тому, щоб об'єднати ремонт доріг для очищення карми або співу пісень для очищення карми, тому я намагаюся це зробити. Я не доглядаю, якщо я людина, жінка або рослина. Я не маю нічого довести до себе. Я люблю музику дуже багато. І коли я підключена до музики, розчиняю в ній. Не чоловіча, ні жінка, ні жінка. Я можу сказати страшне, алеЧоловіки, які наречені, тільки у чоловіків немає нічого більше, щоб бути гордими. Я не змінився з віком. Тепер я знаю краще, що я хочу, але це невагомий. Це ідеальне рішення. «Дивний швидкий, гине молодий». Скеля і рол так. Щоб загинути молодого не означає загинути в ранньому віці. Ви можете вмирати на 98. Старий вік – коли людина втрачає інтерес до життя, відмивання сприйняття. Не варто стояти почуття гумору. Натхнення не вода, не можна тягнути. Якщо ви вільні місця у вашій голові, це прийдеться. Секрет сидить – робота, робота і робота більше. Тоді буде натхнення. Якщо ви готові до цього. Я радий грати музику, яка захоплює мене. І повторення того, що один раз зробив, щоб будь ласка, громадськість сумнівається. Я хочу сказати вашій дружині, "Ви відпочиєте за два години, і я збираюся зробити любов до моєї попередньої дружини".

Перевірити його.
25 знакових котирування Габріель Garcia Marquez
20 блискучих котирування Сергія Капіца

https://www.yahha.com/myegallery.php?do=showpic&pid=3839