Перли викладачів університету

Починали навчання, а студенти вже постають гумористичні заяви своїх вчителів в Інтернеті. Так, час лекцій летить, завдяки зіткненню професорів!

Веб-сайт Я вибрав найбільш дивовижні фрази вчителів, які поділилися вдячними студентами.

• цар мав три сини: один інтелектуальний, другий так-со, і третій... добре, скажеш, теоретичний лінгвіст.
  • Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Наприклад, пиво.
  • Я пам'ятаю це.
  • - Чи ми навчимося розірвати закон?
    до Що ще навчається юридична школа?

• Викладач для пізніших студентів:
    - Закрийте двері за спиною! Я бачив вас в їдальні - ви втомилися! Ви маєте перевагу їжі для духовної їжі.
  • Після другого семестру ви навчилися закрити двері, коли ви вводите класну кімнату. Я вражений власним педагогічним талантом.

• Чи є час лекції? Ось чому ти мовчить? Просто скажеш: «Сахрад, перервувати виступи!» і я залишаю відразу. . й
  • Законодавство в Росії такі, що якщо ви починаєте їх слідувати, все буде згорнути!
  • Не спілкуйтеся. Всі вони перетворилися в одне велике вухо.

• На тренажерному залі:
    - Чому у вас є 2 завдання?
    - Я хворий...
    - Померти хворі?
    - Не точно.
    - Чому ти вижити?
    - Це сталося.
  • Математика не є підставою для посмішки.
  • Вчимося світло і результат сумний.
  • до Але ви сказали на лекції, що...
    до О, що я кажу на лекції?
  • Ваше завдання не тільки підрахувати, але і влітку, щоб пройти конституційний жир.
  • Для того, щоб зрозуміти, що мова повинна бути спрощеною. Але це не про дисертацію! Ось навпаки: мова повинна бути такою, що розуміються тільки союзи, прийменники і перев'язки.
  • - Чому ви не прийшли до моєї першої пари?
    - Якщо у вас немає першої пари на графіку.
    - Ви можете приїхати!

• На рахунку:
    - Я повинен дати вам 5. Я роблю це так, щоб кулі у вашій голові перетворилися навколо, і ви вийшли з вас тут все так духовно.
  • Справжній фахівець - один, хто завжди може довести, що пункція не була вини.
  • Давайте це: без перерви, але я даю 5 хвилин на початку. Я не зацікавив тебе. Зайдіть до нас на 6 хвилин.
  • Огляд:
    - Скільки студентів я маю? 7? Ммм, так багато! Я лаціна... Ну, я буду шукати шпори, це буде менше.
  • Все правильно, давайте виходимо з рукокрилих і слухайте до розповіді про те, чому Іванов був пізно.

• На рахунку:
    до Ви повинні відповісти на питання, не напишіть мені про те, що я читаю в лекції!
  • Найвідоміша літературу Арістол – це ті, хто навчається. Запис лекцій, колег!
  • Я думаю, що це неправильно. Все правильно, доведемо його, а потім ми побачимо.

номінальний #image1528760