493
Перли викладачів університету
Починали навчання, а студенти вже постають гумористичні заяви своїх вчителів в Інтернеті. Так, час лекцій летить, завдяки зіткненню професорів!
Веб-сайт Я вибрав найбільш дивовижні фрази вчителів, які поділилися вдячними студентами.
номінальний #image1528760
Веб-сайт Я вибрав найбільш дивовижні фрази вчителів, які поділилися вдячними студентами.
- цар мав три сини: один інтелектуальний, другий так-со, і третій... добре, скажеш, теоретичний лінгвіст.
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Наприклад, пиво.
- Я пам'ятаю це.
- - Чи ми навчимося розірвати закон?
до Що ще навчається юридична школа?
- Викладач для пізніших студентів:
- Закрийте двері за спиною! Я бачив вас в їдальні - ви втомилися! Ви маєте перевагу їжі для духовної їжі. - Після другого семестру ви навчилися закрити двері, коли ви вводите класну кімнату. Я вражений власним педагогічним талантом.
- Чи є час лекції? Ось чому ти мовчить? Просто скажеш: «Сахрад, перервувати виступи!» і я залишаю відразу. . й
- Законодавство в Росії такі, що якщо ви починаєте їх слідувати, все буде згорнути!
- Не спілкуйтеся. Всі вони перетворилися в одне велике вухо.
- На тренажерному залі:
- Чому у вас є 2 завдання?
- Я хворий...
- Померти хворі?
- Не точно.
- Чому ти вижити?
- Це сталося.
- Математика не є підставою для посмішки.
- Вчимося світло і результат сумний.
- до Але ви сказали на лекції, що...
до О, що я кажу на лекції?
- Ваше завдання не тільки підрахувати, але і влітку, щоб пройти конституційний жир.
- Для того, щоб зрозуміти, що мова повинна бути спрощеною. Але це не про дисертацію! Ось навпаки: мова повинна бути такою, що розуміються тільки союзи, прийменники і перев'язки.
- - Чому ви не прийшли до моєї першої пари?
- Якщо у вас немає першої пари на графіку.
- Ви можете приїхати!
- На рахунку:
- Я повинен дати вам 5. Я роблю це так, щоб кулі у вашій голові перетворилися навколо, і ви вийшли з вас тут все так духовно. - Справжній фахівець - один, хто завжди може довести, що пункція не була вини.
- Давайте це: без перерви, але я даю 5 хвилин на початку. Я не зацікавив тебе. Зайдіть до нас на 6 хвилин.
- Огляд:
- Скільки студентів я маю? 7? Ммм, так багато! Я лаціна... Ну, я буду шукати шпори, це буде менше.
- Все правильно, давайте виходимо з рукокрилих і слухайте до розповіді про те, чому Іванов був пізно.
- На рахунку:
до Ви повинні відповісти на питання, не напишіть мені про те, що я читаю в лекції! - Найвідоміша літературу Арістол – це ті, хто навчається. Запис лекцій, колег!
- Я думаю, що це неправильно. Все правильно, доведемо його, а потім ми побачимо.
номінальний #image1528760