Виберіть людей власного рівня цін

3250Р. 3700Р.

Я використовую для того, щоб людина може бути будь-яким: thief, boor, liar. Так, це те, як його життя в сім'ї розвивалися, як його батьки підняли його, або дух потрібно пройти такі уроки.

Я розумію, що зараз, але я хочу, щоб люди навколо мене іншого замовлення, абсолютно іншого замовлення. Це люди, для яких чесна, слово, гідність, совість.

Ймовірно, через те ж саме внутрішню працю, жінки рідко думають про ці категорії. Точно вважається, що вони не мають нічого спільного з жіночністю, тому не варто працювати на характеристиках, які не розвиваються фемінності, не допомагають знайти чоловіка і одружитися і, здається, тільки заважає реалізації в зовнішній світ. Це помилка. Будь-які відносини можуть бути довгостроковими і якісними тільки в одному випадку: якщо збігаються цінності людей.

Я маю нагоду про чоловіка, який не може пояснити свою честь і вміння тримати своє слово до нього. Якщо він визначає совість як «Я намагаюся не лежати, то я просто тримую німих», то як людина, яка представляє сумну картину. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо людина не може самостійно визначати моральні категорії, контролювати себе, оцінити його дії, то це дуже сумно.

Психологи можуть пояснити будь-яку поведінку людини. З точки зору того, як знайти прикус для себе, це дуже зручна наука. Чи є у людини нездатні секретні контакти, маніпуляції, уникає відповідальності? Так він не любив дитину, він отримав розлад вкладення через травматичні стосунки з матір’ю, і багато іншого.

Але якщо ви ви вирощуєте, стати дорослим, навчайтеся себе! Знайди свою самовіддачу! Ви завжди можете знайти причини для болю, які ви наполягаєте на інших, але частіше, ніж ні, ви бачите, що ви робите, якщо тільки реакція ви розумієте. Якщо у вас є здоровий мозок (без органічних уражень з дитинства), необхідно мати можливість аналізувати. Навіть якщо невідома сила штовхає вас вкрасти або використовувати інший тіло людини за один раз, ви зможете зрозуміти, побачити, відчувати, що ви робите іншу людину неправильно. І ви бачите! Але ви віддаєте перевагу приклеїти ці сумніви в далекому куті свідомості і виправдати себе.

Якщо людина є правилом значенням низького порядку: гроші за будь-яку вартість, задоволення від будь-якої вартості, неприпустимо, він стає брудним, низьким рівнем істоти.

У психологічних умовах тварина «Це» бере на себе «Я» за відсутності «Супер-І». «Я» реалізує та задовольняє несвідомі бажання та потреби «Це» за нормами та законами «Супер-І». Наявність всіх трьох складових – «Це», «Я» та «Супер-І» – у психіці людини робить його повним, повним особистим. В іншому випадку ви отримуєте сурогат, незакінчену людину, з цим неможливо побудувати все завершено.

Невідомий інтелект, ні освіта окремо визначає значення високого порядку. Ці значення утворюються з внутрішньої чистоти і виконання, від безщільної роботи на себе. Вони роблять людину не тільки живою, але й особою. Тільки високі значення порядку – гідність, повага, самореспект, силу і сила духу, совість – встановити високі коливання душі і зробити людину чистою і яскравою.

Такі люди не можуть жити, бути друзями, працювати з брудними героями. Вони не розуміють. Вони неминучі прагнуть пригнічувати і знищити їх. Несвідомий багато разів більш потужний і міцний, ніж суперсвідомий.

Виберіть людей вашого рівня цінностей і ви будете щасливими!

Автор: Лілія Ахремчик
Фотозвіт: Мота

через www.mota.ru/wallpapers/get/id/41685/resolution/1440x900